H ταινία που απέρριψε ο Matt Damon και θεωρεί πως έκανε την μεγαλύτερη… πατάτα στην καριέρα του – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί ακόμα την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του και πλέον κυκλοφόρησε το πρώτο sequel, The Way Of Water.

Πριν από καιρό, ο Matt Damon,αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στο “λάθος” που μετάνιωσε για όλη την καριέρα του: είχε δεχτεί πολύ δελεαστική πρόταση αλλά την απέρριψε. Φαίνεται πως τον έχει ενοχλήσει πολύ.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο James Cameron του πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα ποσοστό 10% των κερδών (θυμίζουμε ότι η ταινία έκανε πάνω από 2,8 δις δολάρια) συνεπώς ο Damon είπε όχι σε κάτι λιγότερο από 300 εκ. δολάρια. Kαι φυσικά παραδέχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του.
Αυτό επιβεβαίωσε και ο James Cameron, ο οποίος ανέφερε πως ο Damon είχε “τσαντιστεί” πολύ που δεν τα κατάφερε και ο ίδιος τον… πείραζε λέγοντας του: “Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στον κόσμο, ξεπέρασε το”. Ο Cameron δήλωσε επίσης πως οι υποχρεώσεις του Damon με το franchise του Bourne δεν του το επέτρεψαν και αναγκάστηκε να αρνηθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss