H ταινία Pussy Island δε θα αλλάξει τίτλο και δε θα… λογοκριθεί – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η νέα ταινία που ονομάζεται Pussy Island είναι εντελώς… παλαβή και όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώ έχει ένα εντυπωσιακό cast και τα πρώτα της στοιχεία.

Η Zoë Kravitz κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, πρωταγωνιστεί και γράφει το σενάριο για την ταινία στην οποία μια κοπέλα από το Λος Αντζελες προσπαθεί να μπει στον στενό κύκλο του Σλέιτερ Κινγκ, ενός πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη μιας εταιρείας τεχνολογίας. Οταν θα κατορθώσει να προσκληθεί στο ιδιωτικό του νησί, θα ανακαλύψει με τρόμο ότι πίσω από την λαμπερή ζωή, την χλίδα και τον εντυπωσιασμό, κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό με απρόβλεπτες συνέπειες.
Η Zoë Kravitz ανέφερε πως δεν πρόκειται να αλλάξει ή να λογοκρίνει τον συγκεκριμένο τίτλο, καθώς όπως ανέφερε στο The Wall Street Journal, ο τίτλος προέκυψε από αυτόν τον κόσμο και είναι ο “σπόρος” της συγκεκριμένης ιστορίας.
Εκτός από την Zoë Kravitz έχουν ανακοινωθεί οι Channing Tatum (Magic Mike), Naomi Ackie (The End of the F***ing World), Simon Rex (Red Rocket), Christian Slater (Heathers), Alia Shawkat (Search Party), Geena Davis (The Long Kiss Goodnight), Adria Arjona (Morbius), Haley Joel Osment (Tusk), Liz Caribel Sierra (God’s Time), Levon Hawke (The Crowded Room), Trew Mullen (Sunny Family Cult), Saul Williams (Akilla’s Escape), Chris Costa (People You Know), Kyle MacLachlan (Twin Peaks).

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss