H ταινία Spoiler Alert βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη σχολή μας έχει δώσει μπόλικο υλικό, με μια ακόμα ρομαντική ταινία, το Spoiler Alert που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία με έντονα δραματικά στοιχεία.

H ταινία βασίζεται στον Michael Ausiello και το αυτοβιογραφικό βιβλίο του που βγήκε το 2017 με τίτλο Spoiler Alert: The Hero Dies. Στην ταινία ο Michael είναι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος γνωρίζει τον Kit Cowan. Ξεκινούν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού και να γνωρίζονται καλύτερα, διαπιστώνοντας ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να ανοιχτούν λίγο περισσότερο ο ένας στον άλλον. Γνωρίζουν τις οικογένειές τους και ξεκινούν την κοινή τους ζωή όπως ακριβώς την ονειρεύονταν. Ωστόσο, μία διάγνωση για καρκίνο σε τελικό στάδιο για την υγεία του Kit, έρχεται για να γκρεμίσει αυτό το όνειρο. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι δυο τους συνειδητοποιούν πως ο χρόνος που τους απομένει να περάσουν μαζί είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Μέχρι το τέλος, παρακολουθούμε την ιστορία τους να εξελίσσεται μέσα από τα μάτια του Michael, γνωρίζοντας ήδη φυσικά ότι θα είναι αυτός που θα μείνει πίσω και θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια του αγαπημένου του. Ευτυχώς, γύρω του έχει ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον από φίλους και τους γονείς του Kit που καλούνται να αντιμετωπίσουν την ίδια απώλεια όπως κι εκείνος.
Η σκηνοθεσία είναι του Michael Showalter, με τους Jim Parsons, Ben Aldridge, Sally Field, Bill Irwin, Antoni Porowski, Nikk …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss