H ταινία Triangle Of Sadness που γυρίστηκε και στην Ελλάδα έχει ένα… εξωφρενικό trailer – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ruben Östlund (που είχε κάνει το πολύ καλό The Square), με τίτλο Triangle Of Sadness (“Τρίγωνο της Θλίψης”) και έχει γυριστεί μεταξύ άλλων στην Ελλάδα θριάμβευσε στις Κάννες, καθώς πήρε τον Χρυσό Φοίνικα στο 75ο Φεστιβάλ Καννών. Είναι ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας που παίρνει ο Σουηδός σκηνοθέτης στις Κάννες, μετά την προαναφερθείσα ταινία και πλέον μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer.
[embedded content]
Η ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη εμβαθύνει στον χώρο της μόδας (μετά από αυτόν της τέχνης), με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι σε ένα πολυτελές γιοτ, του οποίου ο καπετάνιος κάποια στιγμή, θέλοντας να εκδικηθεί τους κακομαθημένους επιβάτες του, θα τους σερβίρει ένα υπερβολικά πλούσιο γεύμα, στην διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, σε μια γαστρονομικά εφιαλτική μεταφορά για το τέλος του Δυτικού πολιτισμού. Κι από εκεί, οι επιβάτες του πλοίου θα βρεθούν ναυαγοί σε ένα έρημο νησί με την ιεραρχία της δύναμης να αλλάζει ριζικά και μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα να έχει το πρόσταγμα στον αγώνα της ομάδας για επιβίωση.
Ένα πολυτελές γιοτ γεμάτο με πλούσιους, κακότροπους επιβάτες και έναν εξίσου κακότροπο μαρξιστή καπετάνιο, ναυαγεί σε ένα ερημονήσι. Εκεί η ιεραρχία της δύναμης και της εξουσίας αλλάζει ριζικά και, πλέον, μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα έχει το πρόσταγμα στον αγώνα για την επιβίωση.
Ο Καρλ, μοντέλο που έχει καθιερωθεί στο χώρο της μόδας, μεγαλώνοντας, συνειδητοποιεί πως η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Ακολουθώντας τη συμβουλή του ατζέντη του δημιουργεί σχέση με ένα ανερχόμενο μοντέλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss