H Tilda Swinton αποκάλυψε πως είναι queer – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η Tilda Swinton είναι με διαφορά μια από τις πιο καλές ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Hollywood και όχι μόνο. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην αγγλική Vogue, αποκάλυψε πολλά και μεταξυ άλλων ότι αισθάνεται και είναι queer.

Ανέφερε αναλυτικά; «Πάντα το αισθανόμουν ότι είμαι queer. Ήμουν παράξενο πλάσμα κι αναζητούσα ποιο τσίρκο θα με αποδεχθεί. Και τελικά το βρήκα. Για μένα είναι ξεκάθαρο: το “queer” έχει να κάνει με την ευαισθησία, με τον τρόπο ανταπόκρισης στα ερεθίσματα. Και από τη στιγμή που το αποδέχθηκα, βρήκα και σε ποιον κόσμο ανήκω. Όλοι όσους συνεργάστηκα, τον Wes Anderson, τον Bong Jung-Ho, Jim Jarmush και πολλούς ακόμα τους θεωρώ οικογένεια.»

Συν τοις άλλοις ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ καμία φιλοδοξία να γίνω καλλιτέχνης. Μπορεί να ακούγεται τρελό και παρεκβατικό, αλλά είναι αλήθεια. Αν με ρωτούσε κανείς στα 10 ή στα 20, θα απαντούσα ότι οι μόνες μου φιλοδοξίες ήταν να έχω οικογένεια, να έχω φίλους, να γελάνε με τα αστεία τους να με κάνουν, να γελάω με τα δικά τους, να ζω στα Highlands της Σκωτίας, δίπλα στη θάλασσα, με πολλά σκυλιά, και το σπίτι μου να έχει μία μεγάλη τραπεζαρία στον κήπο για να τρώμε. Μόνο αυτό. Και υπήρξα τυχερή να τα επιτύχω, καθώς όλα τα υπόλοιπα ήρθαν σαν… εξτρά. Όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα – μια τούρτα που ήρθε διακοσμημένη με λουλούδια και κεριά.»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss