H Vanessa Kirby λέγεται πως έχει ήδη την καλύτερη ερμηνεία της χρονιάς και πάει για Oscar – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο γίνεται φέτος online, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, με μια από αυτές να είναι το Pieces of a Woman, που έχει μια καταπληκτική Vanessa Kirby για Oscar.

Λέγεται πως είναι η καλύτερη φετινή ερμηνεία (και σίγουρα η κορυφαία της καριέρας της), καθώς υποδυόμενη μια μητέρα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει την δυσβάσταχτη απώλεια του μωρού της κατά τη γέννα.

Ο Mundruczó πραγματοποιεί εδώ το αγγλόφωνο σκηνοθετικό του ντεμπούτο μετά από μερικές σίγουρα high concept και αρκετά άστοχες ως προς την over the top αλληγορική σύλληψή τους ταινίες, το ‘White God’ και το ‘Jupiter’s Moon’ για το οποίο είχα γράψει με όχι ακριβώς ενθουσιασμό από τις Κάννες πριν μερικά χρόνια. Οι ταινίες του τείνουν να παίρνουν μια αρχική μεγάλη σύλληψη, κάτι που θα έμοιαζε με κατακλείδα κάποιου άλλου φιλμ, και το κάνουν σημείο έναρξης. Θα ήταν σπουδαία προσέγγιση αν είχε καλύτερη αίσθηση του πώς να πει την ιστορία που ακολουθεί αλλά και να συνδέσει τα, τελικά, διάσπαρτα κομμάτια του φιλμ του.

Η σκηνοθεσία είναι του Kornél Mundruczó, ενώ εκτός από την Vanessa Kirby, παίζουν οι Shia LaBeouf, Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger, Benny Safdie, Jimmie Fails, Ellen Burstyn. Παραγωγός είναι ο Martin Scorsese, ενώ τα δικαιώματα έχει το Netflix.

Δείτε το trailer

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss