H vivo λανσάρει το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα Funtouch OS 13

Το νέο λειτουργικό σύστημα ενισχύει την ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία καθώς προσφέρει μια σειρά από νέες επιλογές όπως μεγαλύτερη εξατομίκευση, ασφάλεια ανώτατου επιπέδου αλλά και ευχρηστία σε όλες τις λειτουργίες.

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου , 2022— Η vivo παρουσίασε επίσημα το νέο Funtouch OS 13. Βασισμένο στο Android 13 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα του Funtouch OS 13 συνδυάζει την σχεδιαστική αξία της vivo με νέες και βελτιωμένες επιλογές εξατομίκευσης, αναβαθμισμένο απόρρητο και ασφάλεια, καθώς επίσης διαθέτει νέα χαρακτηριστικά ελέγχου που χαρίζουν στους χρήστες μια ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η vivo όχι μόνο προσπαθεί να προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη εμπειρία, αλλά επιδιώκει ταυτόχρονα να τους χαρίσει την δυνατότητα να εκφράσουν τόσο την δημιουργικότητα όσο και την μοναδικότητα τους μέσω των συσκευών που διαθέτει.

Πρόσθεσε την προσωπική σου πινελιά στην οθόνη
Το νέο λειτουργικό σύστημα Funtouch OS 13, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο της οθόνης τους. Συγκεκριμένα, η λειτουργία του «μονόχρωμου εικονιδίου», επιτρέπει την αλλαγή των εικονιδίων στην αρχική οθόνη έτσι ώστε αυτά να τα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss