H Warner Bros. θέλει να… τινάξει την μπάνκα για να βγάλει τις ταινίες της σε σινεμά και HBO Max παράλληλα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Ανακοίνωσε η Warner Bros πως βγάζει Dune, Matrix 4 και όλες τις ταινίες του 2021 παράλληλα σε σινεμά και HBO Max και αναμένεται να γίνει χαμός, μιας και έχει πολλές ωραίες, οι οποίες φυσικά είναι για τις σκοτεινές αίθουσες.

Mε το 2021 να έχει μπει με φουλ αναβολές, λόγω της αβέβαιης κατάστασης με την πανδημία, όπως φαίνεται το deadl της Warner Bros. με το HBO Max και την παράλληλη κυκλοφορία στα σινεμά και στην πλατφόρμα, ίσως αποδειχθεί κερδοφόρο, αν και θα θέλαμε να εστιάσουν στις σκοτεινές αίθουσες.

Η Warner έχει μπει ήδη σε συζητήσεις με όλους όσους είχαν φέρει αντιρρήσεις (και κυρίως την Legendary, όπου το Godzilla Vs Kong είναι δεδομένο πως θα προβληθεί με αυτό τον τρόπο) και όπως αποκαλύπτεται θέλει να συμπεριφερθεί σε κάθε ταινία σαν να είναι box office hit. Με απλά λόγια θέλει να δώσει τόσα χρήματα, ώστε να εγγυηθεί σε επιτελείο και cast της εκάστοτε ταινίας πως θα έχει κέρδη αντίστοιχα με τα κινηματογραφικά και παράλληλα οι συμμετέχοντες να έχει και κάποια ποσοστά (κυρίως για το HBO Max) που θα τους αποφέρει πιο μεγάλες απολαβές, όλα αυτά βέαια χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτά αναφέρει το Bloomberg, με τις συζητήσεις να είναι εμπιστευτικές και δεν θα διαρρεύσει απολύτως τίποτε παραπάνω από αυτό, μιας και οι συμφωνίες θα γίνουν μεταξύ των άμεσα εμπλεκόμενων πλευρών και αργότερα θα έχουμε ενδεχομένως κάποιες σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Pictures Group θα βγάλει στο HBO Max (με περιθώριο παρακολούθησης ενός μήνα), αλλά και παράλληλα στις αίθουσες τις εξής ταινίες (όπως θα βγουν χρονικά): “The Little Things,” “Judas and the Black Messiah,” “Tom & Jerry,” “Godzilla vs. Kong,” “Mortal Kombat,” “Those Who Wish Me Dead,” “The Conjuring: The Devil Made Me Do It,” “In The Heights,” “Space Jam: A New Legacy,” “The Suicide Squad,” “Reminiscence,” “Malignant,” “Dune,” “The Many Saints of Newark,” “King Richard,” “Cry Macho,” “Matrix 4.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss