H Xiaomi και η Leica Camera ανακοινώνουν μακροπρόθεσμη στρατηγική συνε

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, και η Leica Camera – της οποίας η θρυλική φήμη βασίζεται σε μια μακρά παράδοση εξαιρετικής ποιότητας, καινοτόμων τεχνολογιών και γερμανικής δεξιοτεχνίας – ανακοινώνουν επίσημα την στρατηγική τους συνεργασία στο τομέα της απεικόνισης σε κινητές συσκευές. Τον Ιούλιο του 2022, θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone-ναυαρχίδα, που θα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

H Xiaomi, που ιδρύθηκε το 2010, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Από τη στιγμή της ίδρυσης της πριν από 12 χρόνια, η εταιρία είχε πάντα ως αποστολή την “ακατάπαυστη δημιουργία εκπληκτικών προϊόντων σε ειλικρινείς τιμές ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν μια καλύτερη ζωή μέσω καινοτόμων τεχνολογιών”. Τα smartphones και τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Με επίκεντρο την Ε&Α (έρευνα & ανάπτυξη) και μακροπρόθεσμη επένδυση στην τεχνολογία, η Xiaomi έγινε ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της τεχνολογικής καινοτομίας στα πεδία των ηλεκτρονικών συσκευών για καταναλωτές και την έξυπνη παραγωγή. Ιδιαίτερα στο τομέα της απεικόνισης χάρη στη τεχνογνωσία της σχετικά με την οπτική φακών, τσιπ, αλγόριθμους κτλ. καθώς και στη βαθιά κατανόηση της φωτογραφίας από φορητές συσκευές, η Xiaomi προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων πορτρέτων, νυχτερινών λήψεων και στιγμιότυπων.

Για περισσότερα από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss