H Xiaomi φέρνει την εμπειρία Gallery App σε νέα επίπεδα με επιλογές απ

«Η Xiaomi αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης των συστημάτων της. To Google Photos και η Xiaomi μοιράζονται τις ίδιες αρχές σε ό,τι αφορά στην παροχή μιας αξιόπιστης πλατφόρμας προς όλους τους χρήστες για τις καθημερινές στιγμές που απαθανατίζουν μέσα από τα smartphones τους. Η συνεργασία μας με το Google Photos θα προσφέρει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες τους θα είναι εγγυημένα ασφαλείς, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση σε αυτές από τις συσκευές τους» δήλωσε ο κ. Quanxin Wang, General Manager of Product & Technology, Xiaomi International.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας έναν ευκολότερο τρόπο για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο μέσω Google Photos από τις Android συσκευές τους. Με όλες τις αναμνήσεις συγκεντρωμένες, το Google Photos μπορεί να αναζητήσει, οργανώσει, και μοιραστεί τις όμορφές στιγμές σας με ακόμα περισσότερες συσκευές» δήλωσε η κα. Shimrit Ben-Yair, Vice President, Google Photos.
Πέρα από την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από συσκευές MIUI στο Google Photos, οι χρήστες του Xiaomi Cloud θα έχουν επίσης την επιλογή να μεταφέρουν με ευκολία τα υφιστάμενα αντίγραφα τους στο Google Photos. Η διάθεση της λειτουργίας θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου 2022 στη Σιγκαπούρη, μέσα από ενημερώσεις των εφαρμογών, ενώ στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss