H Zendaya με vintage Versace φόρεμα του 1996, την χρονιά που γεννήθηκε!

Η Zendaya εμφανίστηκε στα virtual Green Fashin Awards, με ένα σύνολο που είχε πολύ μεγάλο νόημα για αυτή. Επέλεξε ένα vintage dress του οίκου Versace το οποίο πρωτοβγήκε το 1996, την χρονιά που γεννήθηκε.

”Όλη η εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τα supermodels της δεκαετίας του ’90”, δήλωσε ο στιλίστας της  Law Roach στην British Vogue. ”Η Zendaya γεννήθηκε στην πραγματικότητα το 1996, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να φορέσει κάτι από εκείνο το έτος. ‘’To φόρεμα είχε καφέ χρώμα σε maxi γραμμή ενώ όλο τα πάνω μερος ήταν κεντημένο με πέτρες σε αυτή την απόχρωση. Η Zendaya φόρεσε επίσης γόβες σε 90s ύφος σε καφέ απόχρωση.

@versace

Το φόρεμα φορέθηκε για πρώτη φορά στο catwalk του οίκου Versace για την σεζόν φθινοπώρου / χειμώνα 1996. Η Kate Moss και η Carla Bruni φορούσαν επίσης μια μοβ έκδοση του φορέματος ενώ η Naomi Campbell φορούσε μια κίτρινη.

Ο Roach επίσης υπογράμμισε ότι η όλη εμφάνιση ήταν ένα tribute στα 90ς και στα supermodel της εποχής εκείνης ενώ τα μαλλιά της Zendaya είχαν έμπνευση από την Cindy Crawford.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss