Hailey Bieber: Τα μυστικά ομορφιάς της – ELLE

Hailey Bieber: Τα μυστικά ομορφιάς της

«Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς προέρχονται από τη μαμά μου», λέει το 23άχρονο μοντέλο και εκπρόσωπος του brand BareMinerals. «Μου έμαθε πολλά για τη διατροφή και την υγεία. Μεγάλωσα καταναλώνοντας βιολογικά τρόφιμα, ενώ στο σπίτι μας δεν έμπαινε ποτέ junk food. Αυτό το μοτίβο ακολουθώ και τώρα όσον αφορά την δίαιτά μου, καθώς ό,τι εισέρχεται στον οργανισμό μας αντανακλάται στην εξωτερική μας εμφάνιση». Η Hailey Bieber προτιμά τις “καθαρές” φόρμουλες και για τα προϊόντα ομορφιάς της. Γι ‘αυτό και η συνεργασία της με το brand BareMinerals, που βασίζεται στη θεωρία του clean beauty, της ταιριάζει απόλυτα.

Ιδού η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί μέσα σε ένα 24άωρο.

Πώς ξεκινάει την ημέρα της: “Βουρτσίζω τα δόντια μου, πίνω χυμό σέλινου, πλένω το πρόσωπό μου και βάζω την ενυδατική μου”.

Το σωτήριο τρικ της: “Αν είναι τα μάτια μου πρησμένα, βάζω στα επίμαχα σημεία κουτάλια που έχω προηγουμένως παγώσει στην κατάψυξη”.

Η συνταγή της για όμορφα μαλλιά: “Φτιάχνω σπιτικές μάσκες αναμειγνύοντας μέλι, ελαιόλαδο, λάδι καρύδας και ωμό αυγό που αφήνουν τα μαλλιά μου εξαιρετικά λαμπερά.

Η “όμορφη” παράδοση της οικογένειάς της: “Ανακάλυψα την BareMinerals από τη μαμά μου, και αγάπησα με τη μία την πούδρα ελαφριάς σύνθεσης Original Loose Powder Foundation. Είναι τόσο ανάλαφρη που μπορείς ακόμα και να κοιμηθείς με αυτή, αφού ξεχνάς στην κυριολεξία ότι την φοράς. Αυτή η μινιμαλιστική vegan φόρμουλα που κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, είναι φτιαγμένη με πέντε μόνο μεταλλικά συστατικά, ενώ είναι απαλλαγμένη από σκληρές χημικές ουσίες και πρόσθετα. Το ατού της; Δεν φράζει τους πόρους ούτε πυροδοτεί την ακμή”.

Το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ: “Ένα λιπ μπαλμ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα εάν νιώθω τα χείλη μου ξηρά”.

Πώς βάφεται στην καθημερινότητά της: “Καλύπτω τις ατέλειες της επιδερμίδας μου με κονσίλερ, τονίζω τις γωνίες του προσώπου μου με ένα bronzer, βάζω ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και λίγο highlighter για λάμψη, ενώ ολοκληρώνω το λουκ με μάσκαρα, τζελ φρυδιών και λιπ γκλος”.

Πώς βάφεται για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο: “Προτιμώ συνήθως ένα μπρονζέ μακιγιάζ ματιών με nude χείλη τα οποία πετυχαίνω με το ενυδατικό κραγιόν BareMinerals Mineralist Hydra Smoothing στην απόχρωση Grace”.

Πώς περιποιείται το δέρμα της πριν κοιμηθεί: “Για το ντεμακιγιάζ μου προτιμώ να χρησιμοποιώ μαντιλάκια καθαρισμού ή ένα καθαριστικό balm που λιώνει στο δέρμα αφαιρώντας τα κατάλοιπα του μέικαπ. Κατόπιν, πλένω το πρόσωπο με ένα προϊόν καθαρισμού, εφαρμόζω ορό και την ενυδατική μου. Χρησιμοποιώ την αγνή σειρά περιποίησης Pureness της BareMinerals. Λατρεύω το απαλό καθαριστικό Gel Cleanser και την ελαφριά κρέμα ενυδάτωσης Soothing Light Moisturizer.

Πώς χαλαρώνει: “Κάνοντας ένα αφρόλουτρο, γυμναστική ή μια περιποίηση προσώπου”.

Τι βλέπει όταν κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη: “Βλέπω κάποια που έχει μεν μεγαλώσει αρκετά, αλλά που έχει ακόμα πολλά να μάθει”.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα beauty trends του 2021 από τους ειδικούς

6 iconic προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

H Hailey Bieber είναι το αγαπημένο μας style icon τώρα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss