«Hard Rock» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το αδιάβλητο των εκλογών

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέτουν ευθέως ζήτημα του αδιάβλητου των εκλογών – Στη ΝΔ εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναζητά άλλοθι για να δικαιολογήσει την επερχόμενη ήττα του

Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται ακόμα σφοδρότερη, στα όρια του σκληρού ροκ. Στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι κι αλλιώς έχουν επιλέξει την κατά μέτωπο επίθεση μέχρι την ημερομηνία των εκλογών, ενώ η αντιπολιτευτική δυναμική τους πέρασε σε ακόμα υψηλότερο level μετά την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει επί της ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση απέρριψε τις τέσσερις ενέργειες που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για την αδιάβλητη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια, «χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση», όπως ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Μάλιστα ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι πολιτεύεται με «τραμπισμό αλά γκρέκα».
Όλα ξεκίνησαν από την μαγνητοσκοπημένη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα να αμφισβητήσει ευθέως το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και να ζητήσει από την κυβέρνηση να προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

-Να τερματίσει άμεσα τη λειτουργία του κακόβουλου λογισμικού και να θεσμοθετήσει τη καθολική απαγόρευση της εμπορίας του από εταιρίες στην χώρα μας.
-Να αντικαταστήσει άμεσα με πρόσωπο κοινής αποδοχής τον διοικητή της ΕΥΠ.

-Να ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο την άμεση αντικατάσταση της αρμόδιας για την ΕΥΠ εισαγγελέως κας Βλάχου η οποία φέρει τεράστιες ευθύνες για την εκτροπή.

-Να δεσμευτεί ότι με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα διοριστεί με διακομματική συναίνεση υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος θα έχει αυτονόητα την αρμοδιότητα της ΕΥΠ και όλων των υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας που διαθέτουν συστήματα παρακολουθήσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Από τις προτάσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γίνεται σαφές ότι εκφράζονται φόβοι για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, είτε για έκτροπα παρακολουθ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss