Herringbone Highlight: Η νέα τεχνική βαφής για να αναδείξουμε τα γκρίζα μας μαλλιά (αντί να ντρεπόμαστε γι’ αυτά)

Τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα hair trend. Έτσι μπορεί στο παρελθόν να κάναμε τα πάντα για να κρύψουμε τις πρώτες λευκές τρίχες που έκαναν την εμφάνισή τους, πλέον, όμως, βλέπουμε ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα τα grey hair είναι μια μεγάλη τάση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πολλά celebrity girls, όπως η Andie MacDowell, αγκαλιάζουν τα φυσικά γκρίζα ή άσπρα τους μαλλιά.
Ωστόσο, σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι μπορούμε να καταλάβουμε πως η μετάβαση ενδεχομένως δεν είναι εύκολη δύσκολη και τη περίοδο που θα δούμε τις πρώτες λευκές τρίχες νιώθουμε πιο έντονη από ποτέ την επιθυμία να βάψουμε τα μαλλιά μας. Για καλή μας τύχη, λοιπόν, ο γνωστός hair- colorist, Tom Smith, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram την τέλεια τεχνική που εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στα φυσικά γκρίζα μαλλιά, η οποία ακούει στο όνομα «Herringbone Highlights».

Herringbone Highlights: Η τεχνική στη βαφή που αναδεικνύει τα grey hair
Κοντά με τη λογική του balayage, αυτή η τεχνική έχει την ιδιαιτερότητα να μην κρύβει τις γκρι και λευκές τρίχες. Αντίθετα, τις ενσωματώνει στη βαφή για να τις αναδείξουμε, δημιουργώντας λάμψη και διάσταση στο χρώμα των μαλλιών μας. Το μυστικό της συγκεκριμένης τεχνικής; Ο στόχος δεν είναι να τοποθετηθούν φωτεινές πινελιές η μια πάνω στην άλλη, όπως στο κλασικό balayage, αλλά οι διαφορετικές αποχρώσεις σκορπίζονται σε όλα τα μαλλιά.
Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, ο Tom Smith μας συμβουλεύει να ζητήσουμε από τον hair expert μας να αναμείξει τις γκρι τούφες με ζεστές και ψυχρές ανταύγειες, καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι πρέπει να αναμειγνύονται ακανόνιστα. Μια μέθοδος που έχει ήδη εγκριθεί από πολλές διασημότητες όπως η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow και τη Sarah Jessica Parker.
Ακολουθήστε το ELLE στο G …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss