Homemade BBQ: Πέντε tips που «ξεκλειδώνουν» το ταλέντο σου στο ψήσιμο!

Μπορεί φέτος το Πάσχα να #menoumespiti προς όφελος όλων, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στη μαγειρική και να οργανώσουμε ένα χορταστικό και «πλούσιο» πασχαλινό γεύμα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ειδικά όσες από εμάς έχουμε… περγαμηνές στη γαστρονομία και απολαμβάνουμε τους πειραματισμούς με τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονομήσαμε από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας, τα πιάτα που προορίζονται για την Κυριακή του Πάσχα είναι μία μαγειρική πρόκληση, η οποία μας δίνει ώθηση να εξασκήσουμε τα skills μας!

Ακόμη και αν η παρούσα κατάσταση δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε το καθιερωμένο πατροπαράδοτο σούβλισμα του οβελία, μην ξεχνάς πως η εναλλακτική του φούρνου μπορεί να μας δώσει ένα εξίσου γευστικό αποτέλεσμα, αρκεί να γνωρίζουμε τα «μυστικά» που θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ένα ψήσιμο επαγγελματικών προδιαγραφών! Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις μικρούς και μεγάλους να… γλείφουν τα δάχτυλά τους, παρακάτω θα βρεις πέντε δοκιμασμένα tips που υπόσχονται πως θα «απογειώσουν» το εορταστικό σου τραπέζι.

#1 Αλείφουμε με μείγμα Lurpak και μυρωδικών

Ένα απλό και εύκολο κόλπο, το οποίο θα κάνει πολύ πιο γευστικό το αρνί που σκοπεύεις να ετοιμάσεις για το πασχαλινό γεύμα, είναι να το αλείψεις με μπόλικο βούτυρο πριν το τοποθετήσεις στο ταψί. Αναμειγνύοντας μία γενναία δόση εκλεκτού βούτυρου, όπως το Lurpak από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα με δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και αλείφοντας με αυτό την επιφάνεια του κρέατος, να είσαι σίγουρη πως κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην τραγανή κρούστα που θα περιβάλει το ψαχνό.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή
Author:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss