Homewear is the new luxury: Τι πρέπει να αποκτήσεις αυτήν την περίοδο

Ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα και για τις in house εμφανίσεις σου…

H μετά-Covid 19 εποχή αισιοδοξούμε πως θα μας βρει όλους υγιείς, με ακμαίο ηθικό και διάθεση να ξαναβρούμε τον εξωστρεφή εαυτό μας που ίσως χάσαμε λίγο στην πορεία. Κάνουμε από τώρα, εν μέσω lockdown, όνειρα για ταξίδια, βόλτες με φίλους, ποτό στο αγαπημένο μας στέκι και φυσικά shopping μέχρι τελικής πτώσεως από τη στιγμή που τα καταστήματα θα είναι και πάλι ανοιχτά και θα περιμένουν να μας υποδεχθούν. «Τοποθετούμε» νοητά τον εαυτό μας μέσα στο Golden Hall, «μας βλέπουμε» να ανεβαίνουμε τις κυλιόμενες σκάλες με έναν ζεστό καφέ στο χέρι, να κάνουμε window shopping πριν καταλήξουμε σε ποια καταστήματα θα μπούμε, να δοκιμάζουμε ρούχα στα δοκιμαστήριά του και ανοίγοντας τις βαριές κουρτίνες να βλέπουμε στον καθρέπτη το είδωλό μας με τα πιο κομψά κομμάτια της σεζόν.

Τέλος, να καθόμαστε γεμάτες σακούλες που καλά-καλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε στο ένα μας χέρι, και να απολαμβάνουμε ένα υγιεινό γεύμα στα αγαπημένα εστιατόρια του Golden Hall δείχνοντας στην κολλητή μας τις νέες αγορές μας. Μία ιεροτελεστία που μοιραζόμασταν εμείς και εκείνη τα Σάββατα προ Πανδημίας και ανυπομονούμε να εντάξουμε και πάλι στη ζωή μας. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η στιγμή δεν χάνουμε την όρεξη μας για «περιποιημένες» εμφανίσεις και δεν απαρνιόμαστε την αγάπη μας για την μόδα, ούτε από τον καναπέ του σαλονιού μας. Γι΄αυτό προσαρμοζόμαστε -προσωρινά- στη νέα κανονικότητα και βρίσκουμε τα καλύτερα homewear του φετινού χειμώνα, στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Ώστε να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας εντός σπιτιού την περίοδο του lockdown, να νιώσουμε άνετα στον χώρο μας, χωρίς όμως να χάσουμε το στυλ μας και να βγούμε από την καραντίνα με τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη.

Koλάν, κασμιρένια πλεκτά, άνετα φούτερ, βαμβακερά παντελόνια, θηλυκά εσώρουχα, rib πουλόβερ, αλλά και funky κάλτσες, σοφιστικέ γυαλιά οράσεως και smartwatches με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, δεν λείπουν από την παρακάτω λίστα μας με τα απαραίτητα homewear και αξεσουάρ για αυτήν την εποχή. Κάνε ένα έξυπνο mix&match με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και δημιούργησε την πιο πρακτική και στυλάτη capsule γκαρνταρόμπα για τις υπόλοιπες ημέρες που θα περάσουμε μέσα στο σπίτι. Ελπίζουμε πως σε λίγο καιρό, μαζί με «το όνειρο» για τη Σαββατιάτικη βόλτα μας για shopping στο Golden Hall, θα πραγματοποιηθεί και η ευχή μας να φοράμε μόνο party clothes και να είμαστε έξω με φίλους και αγαπημένους 24 ώρες το 24ωρο. Μέχρι τότε το «όνειρο» μεταφέρεται στο σπίτι, γίνεται πιο προσωπικό και «ντύνεται» με τα πιο στυλάτα, comfy ρούχα της σεζόν….

Τσέκαρε το top ten μας και διάλεξε ποιο από τα παρακάτω fashion items θα προσθέσεις άμεσα στη δική σου λίστα με αγορές!

#1 Φλις πουλόβερ

Γυναικείο φλις πουλόβερ, 80 Ευρώ, Τhe North Face, Golden Hall (Ισόγειο)

#2 Φoύτερ
calvin klein fouter golden
Γυναικείο φούτερ, 123.90 Ευρώ Calvin Klein, Golden Hall (Ισόγειο)

#3 Rib πουλόβερ
Wolford rib poulover golden
Rib πουλόβερ, 325 Ευρώ, Wolford, Golden Hall (Πρώτος όροφος)

#4 Bαμβακερό παντελόνι
MagnoliaGrace Βαμβακερό Floral panteloni golden
Παντελόνι homewear, 89 Ευρώ, Μagnolia Grace Boutique, Golden Hall (Πρώτος όροφος)

#5 Σουτιέν για στήριξη με απαλή εφαρμογή
soutien triumph
Σουτιέν Fit Smart P01 EX, 39,95 Ευρώ, Τriumph, Golden Hall (Πρώτος όροφος)

#6 Πουλόβερ ζιβάγκο
falconeri poulover
Πουλόβερ ζιβάγκο γυναικείο από ultrasoft cashmere, 297 Eυρώ, Falconeri, Golden Hall (Ισόγειο)

#7 Κολάν
freedy kolan
Κολάν Energy Pants, 49,90 Eυρώ, Freddy, Golden Hall (Ισόγειο)

#8 Kάλτσες
calzedonia kaltses
Γυναικείες κάλτσες με animal prints, 3,95 Ευρώ, Calzedonia, Golden Hall (Ισόγειο)

#9 Smartwatch
apple roloi
Apple Watch SE, Apple, 349 Eυρώ, Public, Golden Hall (Ισόγειο)

#10 Γυαλιά οράσεως
gyalia oraseos pucci
Γυναικείος σκελετός γυαλιών οράσεως, Emilio Pucci, Occhio Papavassiliou, Golden Hall (Πρώτος όροφος)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss