Honor Watch GS Pro Review

Το Honor Watch GS Pro αποτελεί έναν συνδυασμό των Huawei Watch GT 2 και Honor MagicWatch 2.

Δεδομένης της σχέσης των δύο εταιρειών (η Honor είναι θυγατρική της Huawei) βέβαια το παραπάνω δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Το “πάντρεμα” δηλαδή λειτουργιών και χαρακτηριστικών από δύο συσκευές με στόχο τη δημιουργία μίας καλύτερης, αποτελεί συνήθη πρακτική στον χώρο της τεχνολογίας και δη των gadget.

Σε ποιον βαθμό όμως το Honor Watch GS Pro καταφέρνει να καλύψει τις απαιτήσεις του εξωστρεφούς και λάτρη της γυμναστικής χρήστη στον οποίο απευθύνεται και τι παραπάνω έχει να προσφέρει από τις λύσεις που υπάρχουν ήδη στην αγορά;

Το Honor Watch GS Pro είναι ένα “rugged” smartwatch. Φέρει δηλαδή την στρατιωτικών προδιαγραφών πιστοποίηση IL-STD-810G, είναι προστατευμένο από τα στοιχεία της φύσης, λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες ενώ αντέχει πίεση σε βάθος έως και 50 μέτρα. Στοχεύοντας στους γεμάτους ενέργεια φίλους της γυμναστικής, των αθλοπαιδιών και του “έξω”, είναι ένα ογκώδες -αν και όχι βαρύ- smartwatch που δεν περνά απαρατήρητο -αν μάλιστα συνδυαστεί με business/business casual look, τότε η αντίθεση “βγάζει μάτι”.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss