House of Cards 6: The President is dead… Long live The President (teaser trl)

Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του House of Cards, μετά την επεισοδιακή και ατιμωτική απομάκρυνση του Kevin Spacey είναι γεγονός και μας δίνει μια πρώτη γεύση του τι πρέπει να περιμένουμε.

Στο ολοκαίνουργιο trailer, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ, ξεναγούμαστε στούς διαδρόμους του Λευκού Οίκου με πλάνα που μας δείχνουν πορτρέτα προηγούμενων Προέδρων, όπως ο Ronald Reagan και Bill Clinton. Όμως, ο Underwood του Spacey δεν είναι ανάμεσα τους. Και καθώς η κάμερα κινείται μέσα απο τούς διαδρόμους του Λευκού Οίκου βρίσκουμε την Claire στο Οβάλ Γραφείο.

“Μόλις ξεκινήσαμε”, μας ανακοινώνει καθώς περιστρέφεται από την προεδρική καρέκλα της. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…

Μία αξιοσημείωτη απουσία από το clip είναι ο Frank Underwood, καθώς ο ηθοποιός Kevin Spacey δεν εμφανίζεται καθόλου, με την Robin Wright να κρατάει τα ηνία του House of Cards στην έκτη και τελευταία του σεζόν το φθινόπωρο του 2018.

Να θυμίσουμε οτι αυτή είναι η πρώτη σεζόν χωρίς τον Spacey, ο οποίος επλήγη από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση πέρυσι.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss