«House of Fame La Academia»: Η πρώτη ηχογράφηση σπουδαστή είναι γεγονός! – nassosblog.gr

Μία καριέρα για να γίνει μεγάλη και να μπορέσει να εξελιχθεί πρέπει να υποστηρίζεται και από έναν ανάλογο χαρακτήρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι σπουδαστές.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Al Giga αναλύει μαζί με τους μαθητές του τις εμφανίσεις τους. Οι τόνοι ανεβαίνουν όταν έρχεται η ώρα να σχολιάσουν το outfit του Jimmy Sion και ο Al είναι πολύ αυστηρός με τον χαρακτήρα που έδειξε ο σπουδαστής λεπτά πριν ανέβει στο stage.

Φτάνοντας στο σχολιασμό της εμφάνισης του Θέμη ως Holly Grace ο Al ζητάει να μιλήσει με την Holly και όχι με τον Θέμη! Η Holly κάνει την εμφάνισή της για να ακούσει την κριτική του Style Expert της Ακαδημίας!

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τον Θέμη ο οποίος ως μαθητής της εβδομάδας δεν έχει απλά την ασυλία και τη σουίτα… Είναι ο πρώτος σπουδαστής της Ακαδημίας που θα έχει την ευκαιρία να ηχογραφήσει τραγούδι στην Panik Records! Ο Θέμης συναντιέται με τον συνθέτη και μουσικό παραγωγό Μάριο Ψιμόπουλο για να ηχογραφήσει το «Δοκίμασέ με» το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο www.panikmusic.gr και στο Panic Music App!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss