How to: Πώς θα οργανώσεις σωστά τα κοσμήματά σου;

Μικρά tips για να μην τα ψάχνεις ή τα βρίσκεις ανακατεμένα.

Αν πάτησες κλικ για να διαβάσεις αυτό το άρθρο, σίγουρα έχεις έρθει σε απελπισία κάποια στιγμή της ζωής σου, γιατί έχασες τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια ή γιατί δεν ξέρεις πού έβαλες το δαχτυλίδι που σου έκανε δώρο η μαμά σου. Συνηθισμένα φαινόμενα για μια γυναίκα που εξακολουθεί να αγοράζει κοσμήματα, αλλά συνεχίζει κιόλας να τα αφήνει δεξιά και αριστερά μέσα στο σπίτι.

Είναι αλήθεια ότι η «οργάνωση και τακτοποίηση κοσμημάτων» είναι μια βαρετή υπόθεση. Ίσως και κουραστική. Είναι, όμως, η καλύτερη λύση για να μη χάνεις πια τον χρόνο σου αναζητώντας εκείνο το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια που ταιριάζει τέλεια με το logo T-shirt σου ή το δαχτυλίδι που είναι σετ με το μενταγιόν σου.

Γι’ αυτό κι εμείς σου παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως τέσσερις εύκολους και οικονομικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να οργανώσεις τα κοσμήματά σου, για να μην ψάξεις ποτέ ξανά και να μην καθυστερήσεις σε κανένα… ραντεβού σου.

#1 Σίγουρα στο σπίτι θα υπάρχει μία παγοθήκη που δε χρησιμοποιείς. Πάρε τη και κάνε τη θήκη για δαχτυλίδια και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια.

#2 Πάρε μια κρεμάστρα τοίχου, στερέωσέ τη από τη μία πλευρά σε κάποιον τοίχο στο δωμάτιό σου και τοποθέτησε στην άλλη πλευρά της μενταγιόν και μακριά κολιέ. Ειδικά τα μενταγιόν, μην τα βάλεις σε θήκη ή συρτάρι, γιατί είναι πολύ εύκολο να μπλεχτούν οι μικρές και λεπτές αλυσίδες.

#3 Προμηθεύσου από ένα κατάστημα μερικά γαντζάκια και τοποθέτησέ τα σε μια κρεμάστρα ρούχων την οποία δε χρησιμοποιείς… Μόλις έφτιαξες την τέλεια κοσμηματοθήκη για τα κρεμαστά σκουλαρίκια και τα βραχιόλια σου!

#4 Αν έχεις σκουλαρίκια με πέτρες, οι οποίες σπάνε, τοποθέτησέ τα σε… αυγοθήκες και στη συνέχεια μέσα σε ένα συρτάρι.

Διάβασε ακόμα: Η Irina Shayk έβαλε τη φούστα που θα φοράμε όλες αυτό το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss