HP Pavilion 15-ec1000nv Review

Η HP έχει μια αξιόλογη πρόταση για όποιους αναζητούν gaming laptops και θέλουν να κρατήσουν το κόστος αγοράς τριψήφιο. Ας γνωρίσουμε καλύτερα το HP Pavilion Gaming 15-ec1000nv.

Αρχικά, ας σταθούμε στον σχεδιασμό. Οι διαστάσεις του laptop είναι 36×25.7×2.35cm και η συσκευή ζυγίζει παραλίγο 2 κιλά (1.98kg). Το σασί είναι λιτό και απέριττο, με επιβλητικές γωνίες και ένα κομψό, χρωμέ πράσινο λογότυπο HP στην πλάτη. Η ένωση της οθόνης με το κυρίως σώμα γίνεται από μια κεντραρισμένη ένωση με κενά προς τις άκρες. Ανοίγοντάς τη, θα παρατηρήσετε πως τα πλάγια bezels είναι πολύ μικρά, κάτι που βοηθά την οθόνη να «δείξει» περισσότερο, ενώ αντίστοιχα μικρό σχετικά περιθώριο βρίσκεται στο επάνω μέρος της. Εκεί, βρίσκεται η HP TrueVision HD κάμερα που πλαισιώνεται από μικρόφωνο διπλής συστοιχίας. Για καθημερινή χρήση, σε καλοφωτισμένο χώρο δίχως ιδιαίτερο θόρυβο, είναι ένας παραπάνω από ικανοποιητικός συνδυασμός.

Η οθόνη εκτείνεται για 15.6” και διαθέτει ανάλυση Full HD, αντιθαμβωτικό IPS πάνελ με φωτεινότητα 250 nits και ακρίβεια χρώματος NTSC 45%. Δεδομένου πως πρόκειται για ένα budget gaming laptop, αποδίδει σε ικανοποιητικά όμως όχι εντυπωσιακά επίπεδα, κυρίως λόγω της χαμηλής φωτεινότητας που δεν βοηθάει ούτε στην απόδοση χρωμάτων ούτε στην απλή, καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά, κάνει τη δουλειά αρκετά καλά ώστε να μην είναι εμπόδιο στη διασκέδαση, αλλά δεν αποτελεί το εντυπωσιακότερο μέρος της συσκευής.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss