Huawei MateBook D16 Review

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά των MateBook laptops, η Huawei κυκλοφόρησε το Huawei MateBook D16, το laptop της εταιρείας με τη μεγαλύτερη οθόνη έως τώρα εκεί που μέχρι πρότινος κινούταν περισσότερο στον χώρο των 14”.

Κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού συνδυάζοντας ποιότητα με δύναμη και design, οπότε πλέον, κάθε νέο MateBook έχει τα βλέμματα επάνω του. 
Με τα laptops που εστιάζουν στην παραγωγικότητα να γίνονται ολοένα και πιο περιζήτητα, παράλληλα ζητώντας μεγάλη οθόνη, χαμηλό βάρος και υψηλή αυτονομία, το Huawei MateBook D16 θέλει να καλύψει όλα τα μέτωπα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παραθέτουμε την εμπειρία μας με το νέο laptop της εταιρείας.
Ξεκινάμε από έξω προς τα μέσα, με τις διαστάσεις του laptop, που φτάνουν τα 35.6×24.8×1.84 εκατοστά και το βάρος μένει περίπου στα 1.7 κιλά. Δεδομένης της οθόνης 16 ιντσών που ενσωματώνεται, οι διαστάσεις είναι αρκετά μαζεμένες, όπως και το βάρος, οπότε με ευκολία χώρεσε σε τσάντα σχεδιασμένη για ένα τυπικό laptop 15.6” κι ούτε μας βάραινε στην πλάτη.

Η συσκευή διατίθεται σε δύο χρώματα: Mystic Silver και Space Grey. Ουσιαστικά, τα δύο χρώματα δε διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους με την πρώτη επιλογή να είναι πιο φωτεινή από τη δεύτερη. Εμείς παραλάβαμε το μοντέλο χρώματος Space Grey, το οποίο δείχνει όμορφο για τα γούστα μας.
Στην π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss