Huawei Nova 9 SE Review

Η Huawei, μετά την κυκλοφορία των επιπέδου flagship P50 Pro και P50 Pocket, κυκλοφορεί το mid-range Huawei Nova 9 SE σε προσιτή τιμή για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και σε μια ακόμη κατηγορία.

Τα τυπικά, ενδιαφέροντα στοιχεία που πάντοτε συνοδεύουν μια κυκλοφορία της Huawei εμφανίζονται κι εδώ, από την κάμερα έως την οθόνη και το design.
Το Huawei Nova 9 SE έρχεται λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του αρχικού Huawei Nova 9. Δεδομένου του ανταγωνισμού που υπάρχει στη μεσαία κατηγορία κινητών, πλέον οτιδήποτε κυκλοφορεί στην κατηγορία θα πρέπει να είναι πραγματικά ξεχωριστό για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, πόσο καλά τα καταφέρνει το Huawei Nova 9 SE; 
Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Huawei Nova 9 SE τραβάει το βλέμμα, έχοντας χρώμα σε συνδυασμό με εφέ που «παίζουν» στο φως και η πλάτη είναι φτιαγμένη από γυαλί, αφήνοντας συνολικά πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και στο μάτι. Η συσκευή διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Crystal Blue και Pearl White.
Οι διαστάσεις της φτάνουν τα 164.6×75.5×7.94mm με το βάρος να ανέρχεται στα 191g. Πρόκειται για μια μεγάλη συσκευή, αλλά πολύ κομψή και καλοσχεδιασμένη, με την πλάτη επίσης να είναι κυρτή στα πλάγια ώστε να κάθεται εύκολα στο χέρι. Κύρια αιτία του μεγάλου μεγέθους είναι η μεγάλη οθόνη που θα δούμε και αργότερα.
Πέραν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss