Huawei Watch D Review – Μια ιδιαίτερη περίπτωση wearable

Πρόκειται για ένα smartwatch που εστιάζει πραγματικά στη φυσική κατάσταση και την παρακολούθηση υγείας, ενσωματώνοντας τεχνολογίες που, απλώς, δεν υπάρχουν αλλού. Το «στοίχημα» της Huawei είναι μεγάλο και μένει να δούμε πόσο θα αγκαλιαστεί από το κοινό.

Το ενδιαφέρον αυτό smartwatch έφτασε στον… καρπό μας και το δοκιμάσαμε, με όλες μας τις εντυπώσεις και σημειώσεις να βρίσκονται στο παρακάτω κείμενο.

Θα ξεκινήσουμε, άλλη μια φορά, από την εμφάνιση. Το Huawei Watch D δεν είναι όπως τα υπόλοιπα smartwatches, έχοντας ορθογώνιο σχεδιασμό με παχύ σώμα και μεγάλη οθόνη. Γενικά, θα το χαρακτηρίζαμε ογκώδες συγκριτικά με ένα τυπικό smartwatch, καθώς οι διαστάσεις του φτάνουν τα 51x38x13.6 χιλιοστά και το βάρος περίπου τα 41 γραμμάρια. Αυτά περιλαμβάνουν και το λουράκι, πλάτους 30 χιλιοστών. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο μαύρα λουράκια: ένα medium (για καρπούς 13-16cm) κι ένα large (για καρπούς 16.1-20cm). Υπάρχει ακόμα και μια χάρτινη μεζούρα προκειμένου να μετρήσετε τον καρπό σας και να φορέσετε το κατάλληλο λουράκι προκειμένου να έχετε και πιο αξιόπιστες μετρήσεις.

Το σώμα του ρολογιού, μαύρο σε χρώμα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και το λουράκι από ελαστομερές υλικό. Στην εσωτερική μεριά του λουριού, υπάρχει καλυμμένο ένα μικρό υφασμάτινο φουσκωτό μαξιλαράκι, το οποίο λειτουργεί όπως το περιβραχιόνιο ενός πιεσόμετρου – περισσότερα για αυτό θα πούμε παρακάτω.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss