Huawei Watch GT 2 Pro Review

Τα wearable αποτελούν ένα -ακόμα- μεγάλο στοίχημα για τη Huawei.

Η τελευταία άλλωστε φροντίζει να εμπλουτίζει αρκετά συχνά τη σειρά smartwatch της με νέα μοντέλα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αν μη τι άλλο μαθαίνει από τα λάθη της και το feedback του καταναλωτικού κοινού -πραγματοποιώντας μικρά μεν αλλά σταθερά βήματα.

Το Watch GT 2 Pro είναι μία ακόμα τέτοια κυκλοφορία, με τη διαφορά ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί τώρα είναι σημαντική και άκρως εντυπωσιακή. Όπως και τα προηγούμενα Huawei Watch, έτσι κι αυτό απευθύνεται ως επί το πλείστον στους λάτρεις της γυμναστικής και της άσκησης που θέλουν να φοράνε όμως ένα «κανονικό» ρολόι, υιοθετώντας όμως premium κατασκευή και προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Πόσο βελτιωμένη; Πάμε να το δούμε…

Το Huawei Watch GT 2 Pro είναι ένα από τα πιο όμορφα smartwatch που έχουν περάσει από τα χέρια μας. Σύμφωνοι, δεν είναι μικροκαμωμένο. Τουναντίον, με διαστάσεις 46,7 x 46,7 x 11,4 χιλ. δεν περνά απαρατήρητο και σίγουρα δε συστήνεται σε όσους ψάχνουν κάτι διακριτικό. Είναι όμως αρκετά ελαφρύ και άνετο, κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ρίξουμε μια ματιά στα υλικά κατασκευής του.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss