HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Διαθέσιμο με πιστοποιημένη εφαρμογή Ηλεκτοκαρδιογραφήματος (ECG) στην Ελλάδα

Η εφαρμογή HUAWEI ECG για το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά με  πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Huawei εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG*, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.
Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Σχεδιασμένο να σας κρατάει ενημερωμένους για την κατάσταση της υγείας σας

Ο αισθητήρας της εφαρμογής ECG επιτρέπει την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο του φλεβοκομβικού ρυθμού και της κολπικής μαρμαρυγής των χρηστών. Η διαδικασία μέτρησης είναι απλή, καθώς πραγματοποιείται με το άγγιγμα του κουμπιού στο πλάι της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού αμέσως μετά τη μέτρηση. Το κουμπί ECG χρησιμοποιεί μια επίστρωση ματ τιτανίου, με ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας που μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία, κάνοντας δυνατή τη συλλογή των δεδομένων, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του smartwatch επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, καθώς επίσης παρέχουν προσαρμοσμένες συμβουλές* υγείας στον χρήστη για την καρδιαγγειακή του υγεία.

Η νέα εφαρμογή αποτελείται από το όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ της HUAWEI και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στην καμπύλη σε διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη. Η λειτουργία ECG μπορεί να αναπτύξει οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες σε σχηματισμό δακτυλίου, συλλαμβάνοντας βελτιωμένα σήματα και φιλτράροντας παρεμβολές, για να παρέχει στους χρήστες αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Χάρη σε αυτήν την προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας, οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro μπορούν να παρακολουθούν τον καρδιακό τους ρυθμό σε 24ωρη βάση και να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που η καρδιά τους ξεφεύγει από τον κανονικό της ρυθμό.

Εκτός από την εφαρμογή ECG, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου των χρηστών, καθώς επίσης και τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, μια οθόνη παρακολούθησης του στρες και του τρόπου ζωής.
Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σας και μπορεί να σας υπενθυμίζει εκ των προτέρων. Φέρνει επίσης, τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss