Hybrid: Το top hair color trend του χειμώνα ταιριάζει σε όλες και υπόσχεται το πιο λαμπερό φινίρισμα

Το hybrid hair color trend προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα μαλλιών.

Υπάρχουν εκείνες οι γυναίκες που δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους. Τα νέα hair color trends που λανσάρονται κάθε εποχή τούς φαίνονται έντονα και υπερβολικά, φοβούνται να πειράξουν το ήδη υπάρχον χρώμα στα μαλλιά τους, αλλά τελικά μετανιώνουν που δεν τόλμησαν.
Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι, τότε το hybrid hair color trend είναι για εσένα. Ήδη οι stars του πλανήτη το έχουν δοκιμάσει – ανάμεσά τους οι Hailey Bieber και Kim Kardashian- και οι top hair colorists του κόσμου το συστήνουν για το 2023.

Μακριές, shag και ακόμη 7 στυλ αφελειών θα κυριαρχήσουν το 2023
Τι ακριβώς είναι το hybrid χρώμα μαλλιών
Αρχικά, να σου πω ότι το hybrid επιτυγχάνεται με ανταύγειες ή balayage. Πρόκειται για ένα χρώμα λαμπερό και πολυδιάστατο, το οποίο χαρίζει ένα luxe αποτέλεσμα με μια έντονη βάση και ελαφριές ανταύγειες ή balayage στα υπόλοιπα μαλλιά.
Όπως το λέει το όνομά του (υβριδικό), το hybrid hair color trend προτείνεται και για ξανθές και για μελαχρινές, αλλά και για κοκκινομάλλες. Και μοιάζει απόλυτα φυσικό, αν το παρατηρήσεις καλύτερα. Κάπως σαν να έχει ανοίξει τα μαλλιά σου ο ήλιος. Να, δες την παρακάτω gallery με τα παραδείγματα που έχω συγκεντρώσει για σένα.

Πώς συντηρείται το hybrid hair color trend
Το ευχάριστο με το hybrid hair color trend είναι ότι δεν θέλει συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Και 2 φορές τον χρόνο να πας στον κομμωτή σου, είναι μια χαρά. Εννοείται, βέβαια, πως ενδιάμεσα θα χρησιμοποιείς κατάλληλα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, ώστε το χρώμα να παραμένει λαμπερό, γυαλιστερό και αναλλοίωτο.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss