Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγόρησε τους Πορτογάλους οπαδούς για αχαριστία

Οι αρνητικές κριτικές που δέχτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία έφεραν την έκρηξη της αδερφής του, με την Κάτια Αβέιρο να υψώνει ασπίδα για να υπεραπιστεί τον CR7 και να κατηγορεί φιλάθλους για μικροπρέπεια.

Η ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία έφερε τον αποκλεισμό της από το Final-4 του Nations League και μαζί σήκωσε σκόνη από γκρίνια και αμφισβήτηση, με τον Φερνάντο Σάντος να δέχεται οξεία κριτική αλλά να μην είναι ο μόνος που βρέθηκε στο στόχατρο.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το μεγάλο αστέρι των Πορτογάλων, Κριστιάνο Ροναλντο, για τις ευκαιρίες που έχασε στο ματς, με τον 37χρονο σούπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί στόχο πολλών φιλάθλων μέσω των social media και την αδερφή του Κάτια Αβέιρο να… απασφαλίζει.

Αυτό το έκανε χρησιμοποιώντας και εκείνη τη δύναμη των social media, με την αδερφή του CR7 να περνάει στην αντεπίθεση και να κατηγορεί τους συμπατριώτες της που έπιασαν στο στόμα τους τον Ρονάλντο, για μικροπρέπεια και αχαριστία.

@KATIAAVEIROOFICIAL

“Έχει δίπλα του την οικογένειά του και όσους τον αγαπούν. Θα είναι πάντα δίπλα του, ό,τι κι αν γίνει. Τα όσα γίνονται, δεν με εκπλήσσουν καθόλου. Οι Πορτογάλοι φτύνουν στο πιάτο που τρώνε, έτσι ήταν πάντα.

Για αυτό όταν εμφανίζεται κάποιος από τις στάχτες και αλλάζει τη νοοτροπία τους, ενοχλεί. Μαζί σου πάντα, βασιλιά μου. Είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα χέρι σε αυτούς που πάντα έδιναν το δικό τους στην Πορτογαλία.

Αλλά οι Πορτογάλοι είναι άρρωστοι, μικροπρεπείς, άψυχοι, ανόητοι, αχάριστοι. Αυτός ο τύπος που κάθεται, είναι στα γόνατα… Δεν υπάρχει κανείς να του δώσει ένα χέρι. Είναι σκληρό. Και ήταν ήδη τόσα πολλά, αλλά τόσα που έδινε και δίνει.

Αυτός που κάθεται λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι απλώς ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss