Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Newsbomb.gr Η συνεργασία με τον Μπογδάνο και ο «νέος πατριωτικός χώρος»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ελάχιστα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της ως αντιπρόεδρος στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, που «διχάζει» συχνά τα κοινωνικά δίκτυα με τις δημόσιες τοποθετήσεις της, απάντησε όλες τις ερωτήσεις του newsbomb.gr σχετικά με τις εξελίξεις για την ίδρυση του νέου κόμματος, αναφέρθηκε στο όραμα αυτού του εγχειρήματος, ενώ ξεδίπλωσε τις απόψεις της για μια σειρά «καυτών» θεμάτων, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο πολιτικό πεδίο.
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλάει για τη «χαμένη ιδεολογική ταυτότητα» της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινίζει τους λόγους της ρήξης, ενώ ερωτώμενη για μια σειρά απόψεων της που έχουν εγείρει τις πιο σφοδρές αντιδράσεις, επικαλείται την «κοινή λογική», αλλά και την προάσπιση των παραδοσιακών αξιών, όπως πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια.

Ενθουσιασμένη με τη νίκη της Μελόνι στη γειτονική Ιταλία, η πολιτικός «βλέπει» μια ραγδαία άνοδο του συγκεκριμένου «συντηρητικού-πατριωτικού» χώρου όπως τον χαρακτηρίζει, αποστρεφόμενη τις κατηγορίες περί «ακροδεξιάς» και ταύτισης με φασιστικά μορφώματα.
Η ίδια, θύμα πολλών απειλών και όχι μόνο, θέλει να δει τον Έλληνα αστυνομικό να λειτουργεί χωρίς «να έχει τα χέρια του δεμένα», διαχωρίζει αυστηρά τον όρο του μετανάστη από του πρόσφυγα, αποδεχόμενη πλήρως τους δεύτερους και κατηγορώντας τους πρώτους για την αύξηση της εγκληματικότητας, την πληθυσμιακή αλλοίωση αλλά και των εκμαυλισμό των δυτικών αξιών, σε πολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss