Η AGON by AOC παρουσιάζει τη MiniLED ultrawide gaming οθόνη AGON PRO AG344UXM με 170 Hz

Παρέχοντας εξαιρετικά καθηλωτική εμπειρία προσομοίωσης, αγώνων ταχύτητας και προσωποποιημένων παιχνιδιών όπου η πρόσθετη περιφερειακή όραση βοηθά τον χρήστη, η AG344UXM έρχεται να καλύψει τις επαγγελματικές ανάγκες της καθημερινότητας χάρη στην ενσωματωμένη σύνδεση HDMI 2.1, USB-C και τον ενσωματωμένο διακόπτη KVM.

Καθηλωτική εμπειρία σε πολλά μέτωπα 
Η AG344UXM επεκτείνει τη γκάμα της AGON PRO στις υψηλής ποιότητας οθόνες για ενθουσιώδεις gamers με ένα εξαιρετικό ultrawide μοντέλο. Με οπίσθιο φωτισμό MiniLED, η AG344UXM διαθέτει την τρομερή ποσότητα των 1152 ζωνών μείωσης της φωτεινότητας που μπορούν να ανάψουν ή να σβήσουν ξεχωριστά ώστε να επιτύχουν το σωστό μαύρο τόνο σε συγκεκριμένες περιοχές ή φωτισμένα τμήματα με μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits στο ίδιο πλαίσιο. Πιστοποιημένο με VESA DisplayHDR 1000, αυτό το δυναμικό εύρος αυξάνει την αντίθεση που αντιλαμβάνεται ο θεατής και δημιουργεί μια ζωντανή εικόνα, εμφανίζοντας το έντονο ηλιακό φως και τα σκούρα μαύρα ταυτόχρονα χωρίς να ξεπλένει τη εικόνα στο σύνολό της. Με το υψηλής χρωματικής ακρίβειας IPS panel, η AG344UXM προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°, βάθος χρώματος 10-bit και ευρεία κάλυψη κλίμακας 99% DCI-P3 και 100% sRGB, αναπαράγοντας δυνατές και ζωηρές αποχρώσεις όπως προβλέπεται από τους δημιουργούς-καλλιτέχνες του παιχνιδιού. 
Η AG344UXM ανήκει στην υψηλότερη βαθμίδα της γκάμας AGON PRO της AOC που στοχεύει στο να προσφέρει τεχνολογίες του μέλλοντος, κορυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss