Η ανακοίνωση των Jumbo για τις δωροσακούλες με το πρόσωπο του Χίτλερ

Η «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» στην κατηγορία «Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τα όσα απεικονίζονται. Συγκεκριμένα, στην πάνω δεξιά γωνία υπάρχει το επίμαχο γραμματόσημο με το πρόσωπο του Χίτλερ, καθώς και σφραγίδα που εικονίζει τον ναζιστικό αετό και τη σβάστικα. Η σακούλα πωλείτο προς 50 λεπτά.

Μετά τις αντιδράσεις και τη διάσταση που πήρε το θέμα στο διαδίκτυο, η εταιρεία απέσυρε την εν λόγω δωροσακούλα. Διευκρινίζει δε, πως δεν είχαν αντιληφθεί τα ναζιστικά σύμβολα που υπήρχαν πάνω της, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως δεν είχαν γίνει αντιληπτά τα ναζιστικά σύμβολα, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Jumbo:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:

– H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.

– Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss