Η ανακοίνωση των Nvidia RTX 40 GPU έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου

Η Nvidia θέλει o κόσμος να γνωρίζει ότι ετοιμάζεται να λανσάρει την επόμενη γενιά των GPU που θα αποτελέσουν τη σειρά RTX 40.

Ο CEO της Nvidia, Jensen Huang, θα πραγματοποιήσει μια ειδική ομιλία με θέμα “GeForce Beyond” στο συνέδριο GTC 2022 της εταιρείας στις 20 Σεπτεμβρίου όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Η Nvidia αναμένεται να ανακοινώσει στην εκδήλωση αυτή τις νέες της κορυφαίες κάρτες γραφικών, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η επόμενη γενιά της αρχιτεκτονικής των GPU της. Με την κωδική ονομασία Lovelace, η επόμενη αρχιτεκτονική θα εγκαινιάσει τις νέες κάρτες γραφικών RTX 40-series που θα αντικαταστήσουν την υπάρχουσα αρχιτεκτονική Ampere της Nvidia.

Οι φήμες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Nvidia εργάζεται πάνω στις RTX 4080 και RTX 4090 GPU. Η τερατώδης RTX 4090 φημολογούνταν αρχικά ότι θα κυκλοφορούσε μέσα στον Ιούλιο και θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων σε σχέση με τις υπάρχουσες κάρτες RTX 3090 ή ακόμα και τις RTX 3090 Ti.
Ενώ η Nvidia μπορεί να είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σειρά RTX 40, θεωρείτε σίγουρο ότι οι υπάρχουσες GPUs της σειράς RTX 30 θα έχουν παράλληλη πορεία με αυτές της επόμενης γενιάς, με πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η Nvidia κατασκεύασε το τελευταίο διάστημα αρκετές GPUs, οπότε αυτή τη στιγμή αναγκάζεται να προσαρμόσει τι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss