Η ανατομία ενός αμαρτήματος (ή ενός Burger)

Είσαι με τους φίλους. Βγαίνεις για φαγητό και η παρέα αποφασίζει να πάει για burger. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;
Φυσικά συνεχίζεις και πηγαίνεις μαζί τους. Δεν υπάρχει λόγος να μείνεις εκτός παρέας και φαγητού. Αλλά μαζί σου παίρνεις και τις παρακάτω οδηγίες για να την βγάλεις καθαρή στο επόμενο ραντεβού με το διαιτολόγο.
Η αρχή
Σαλάτα, Μονότονα και σταθερά η πιο σωτήρια επιλογή είναι το να ξεκινήσεις το γεύμα σου με σαλάτα. Και χώρο θα πιάσει και περιεχόμενο θρεπτικό έχει και φυσικά θα σε βοηθήσει να μην ξεφύγεις. Αλλά ποια σαλάτα όμως; Όχι αυτή με τις πολλές σάλτσες γιατί εκεί σίγουρα κρύβεται και ζάχαρη αλλά και και λιπαρά. Δεν έχει σημασία αν έχει κοτόπουλο ή όσπρια ή ακόμα και ξηρούς καρπούς. Αυτά μπορούν να ενισχύσουν το θρεπτικό περιεχόμενο και να την κάνουν ακόμα πιο καλή για ξεκίνημα. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις (ζητώντας διακριτικά να μην μπει) είναι η σάλτσα.
Τα βασικά
Μπιφτέκι. Η ουσία. Το βασικό περιεχόμενο. Εδώ το πόσο καλό είναι το μπιφτέκι θα δώσει και τη γεύση αλλά και το βασικό γευστικό αποτέλεσμα. Ναι δεν μπορείς να κάνεις πολλά, το κάθε μαγαζί έχει (συνήθως) τη δική του συνταγή και ας μην κρυβόμαστε αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγεις το μαγαζί. Προσπάθησε να είναι μην επιλέξεις κάτι “βαρύ” και πολύ πλούσιο σε λιπαρά. Απέφυγε τα “γεμιστά” με τυριά αλλά και αυτά που έχουν ανάμεικτο κρέας. Εκεί συνήθως υπάρχ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss