Η Angela White θεωρείται η «Meryl Streep του πορνό» – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H Αυστραλιανή πορνοστάρ Angela White αποκάλυψε τα πιο περίεργα αιτήματα από τους θαυμαστές της στο OnlyFans. H White – που την αποκαλούν και «Meryl Streep του πορνό» – βρίσκεται στην Αυστραλία για το Sexpo στη Μελβούρνη μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου. Σε podcast του Andrew Bucklow, «I’ve Got News For You» περιέγραψε πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη «βιομηχανία του σεξ» στα 18 της, ενώ δέχθηκε κριτική για το πώς εξερεύνησε τη σεξουαλικότητά της.

Εκείνη την εποχή, σπούδαζε για την ισότητα των φύλων στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και μελετούσε θέματα όπως η διατομεακότητα και ο φεμινισμός. Όπως υποστήριξε η πληθωρική γυναίκα τίποτα δεν είναι ντροπιαστικό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινιών πορνό.
Οι γνώσεις της την έχουν δώσει τη δυνατότητα να διευθύνει τη δική της εταιρεία παραγωγής, να επεξεργάζεται το περιεχόμενό της και να διαπραγματεύεται τα δικά της συμβόλαια. Είπε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το OnlyFans έγινε η νούμερο ένα πηγή εισοδήματός της, αλλά πριν ήταν στο στούντιο της.
«Δεν θα σου δώσω πληροφορίες για το πόσα χρήματα βγάζω», είπε η White στο «I’ve Got News For You». Θα πω μόνο πως: «οι αριθμοί που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης είναι πραγματικοί και είμαι στο κορυφαίο 0,01 τοις εκατό. Οπότε αυτό που κάνω το κάνω πολύ καλά » σημείωσε.
Αποκάλυψε επίσης ότι η πλατφόρμα ακατάλληλου περιεχομένου, της επέτρεψε την άμεση πρόσβαση με τους θαυμαστές της, επιτρέποντάς τους να κάνουν αιτήματα για εξατομικευμένο περιεχόμενο, μεταδιδει η nypost.
«Τα φετίχ των ποδιών είναι πολύ δημοφιλή. Έχω επίσης μια μεγάλη κοινότητα ακολούθων. Οι συνδρομητές λατρεύουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Για μέρες, εβδομάδες, μήνες μένουν χωρίς να ολοκληρώσουν. Και απλώς έχουν εμμονή μαζί μου και μου αρέσει πολύ να φτιάχνω περιεχόμενο για αυτούς, γιατί ενθουσιάζονται πολύ με αυτό. Έχουν πολύ πλάκα».
Συνέχισε λέγοντας: «Έκανα τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό μου έτσι ώστε να κάνω γυρίσματα τουλάχιστον μία φορά κάθε δεύτερη μέρα. Και μετά έχω τις μέρες που δεν κάνω γυρίσματα, και ασχολούμαι με την προ-παραγωγή και την αγο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss