Η AOC παρουσιάζει 3 νέες οθόνες με webcam και USB-C ιδανικές για τηλεδιασκέψεις

 Η AOC, ειδικός στις οθόνες, ανακοινώνει τρεις νέες οθόνες πολλαπλών χρήσεων της σειράς V5, που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μαθητές, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική περίοδος. Και τα τρία μεγέθη οθονών (24″/60.4 εκ. 24V5CW, 27″/68.6 εκ.  Q27V5CW και 34″/86.4 εκ. ultrawide CU34V5CW) διαθέτουν ενσωματωμένη webcam 2 MP με υποστήριξη Windows Hello για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ασφάλεια, ενώ παράλληλα πληρούν τις σημερινές απαιτήσεις για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις. Τα μοντέλα 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο της σειράς V5, είναι λεπτές οθόνες με ευέλικτη συνδεσιμότητα USB-C, που προσφέρουν παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία σε laptop ή tablets με ένα μόνον καλώδιο, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το σήμα της οθόνης. 

Μοντέρνο design
Σε αντίθεση με τις ογκώδεις, βαρετές οθόνες, το design της σειράς V5 φέρνει μια ανάλαφρη, σύγχρονη εμφάνιση στον χώρο εργασίας και στο σπίτι. Οι οθόνες διαθέτουν σχεδίαση τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, λεπτή φάσα στήριξης στην κάτω πλευρά και μια λεπτή (12,1χιλ.) και εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους. Γι’ αυτό, η σειρά V5 υπογραμμίζει την κομψή διακόσμηση ενός χώρου. 
Ευελιξία σε πολλά επίπεδα

Τα νέα μοντέλα V5CW ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη σειρά V5 με τη 2 MP webcam και την υποστήριξη Windows Hello. Φυσικά, η webcam έχει γίνει απαραίτητη στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης: οι βιντεοδιασκέψεις και τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν έρθει για να μείνουν. Τα V5CW δίνουν τη λύση προσφέροντας πολλά παραπάνω απ’ όσα κανείς περιμένει από μια webcam. Χάρη στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου των Windows Hello οι χρήστες των Windows μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα μαθημάτων απλά κοιτώντας την κάμερα, χωρίς την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, βελτιώνοντας την ασφάλεια του συστήματος και την ευχρηστία του. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλήρη γκάμα των all-in-one λύσεων της AOC με ενσωματωμένη κάμερα για τηλεδιασκέψεις, πατήστε εδώ.

Εκτός …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss