Η απάντηση Λέων στον Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου: Η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις

O Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και οι πρώτες αντιδράσεις είναι γεγονός.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία των τριών παιδιών της.
Η κινήση του γνωστού ποινικολόγου προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, να αναφέρεται στην περίπτωση μέσα Facebook τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η επίστημη δίνει τις απαντήσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων:
[embedded content]

Κούγιας: Ο λόγος που ανέλαβα την υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία των τριών παιδιών της.
Για την ανάληψη της υπεράσπισής μίλησε στο Mega ο ίδιος ο ποινικολόγος.
Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ήταν γνωστή η θέληση της ίδιας της κατηγορούμενης και της οικογένειάς της να αναλάβει την υπεράσπισή της, ωστόσο ο ίδιος είχε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να διαβάσει τη δικογραφία.
«Ο χρόνος της αναρρώσεώς μου, τον Αύγουστο, με βοήθησε να διαβάσω τη δικογραφία μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και με την ανακοίνωσή μου έχω δώσει και το στίγμα» υπογράμμισε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.
Επίσης, ο κ. Κούγιας έκανε γνωστό μιλώντας στο Mega ότι δεν θα ξαναβγρεί στα κανάλια για την υπόθεση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πισπιρίγκου μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισης αναλαμβάνει για όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζει σε ανακριτικό επίπεδο ο Αλέξης Κούγιας. Επιπλέον τον εξουσιοδοτεί να λαμβάνει αντίγραφα όλων των δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος της για όσα κατηγορείται, από τα ανακριτικά γραφεία που εκκρεμούν και τις ανακρίσεις που διεξάγονται εις βάρος τις από τις ανακρίτριες Σαλάππα και Τζωρτζάτου. Τέλος ο Αλέξης Κούγιας θα μπορεί να καταθέτει αιτήματα και υπομνήματα για την απόδειξη της αθωότητάς της και να παρίσταται ενώπιον οποιασδήποτε αρχής για την εκπροσώπησή της.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss