Η Apple απέκλεισε επικίνδυνη εφαρμογή που μπορεί να κάνει κλήσεις για λογαριασμό σας ή να τραβήξει φωτογραφίες

Τα iPhone της Apple δέχονται επίθεση από μια πιο επικίνδυνη εφαρμογή, την οποία η Apple έχει πλέον απαγορεύσει. Αυτό το πιο πρόσφατο λογισμικό υποκλοπής spyware είναι ικανό να χακάρει το iPhone σας! Η Ομάδα Ανάλυσης Απειλών (TAG) της Google, η οποία παρακολουθεί και αναλύει τις υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση πειρατείες και επιθέσεις, δημοσίευσε μια έκθεση έρευνας σχετικά με αυτό το λογισμικό κατασκοπείας που ονομάζεται “Hermit”.

Μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όλες τις συσκευές iOS. Αναπτύχθηκε από την ιταλική εταιρεία λογισμικού RCS. Μόλις αυτό το λογισμικό κατασκοπείας είναι στη συσκευή σας, θα μπορεί να παραβιάσει το iPhone και να ελέγξει ορισμένες λειτουργίες, όπως η εγγραφή ήχου, η αυτόματη πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων κλήσεων και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη και να διαβάσει τα email, τις επαφές, τα μηνύματα κειμένου, το ιστορικό αναζήτησης του προγράμματος περιήγησής σας, καθώς και να χακάρει την κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες.

Πώς φτάνει αυτό το τρομακτικό λογισμικό υποκλοπής spyware στα iPhone ή τα smartphone Android σας; Μια αναφορά της The Sun κοινοποίησε ότι γίνεται μέσω της μεθόδου πλευρικής φόρτωσης, το Hermit διατίθεται εκτός του App Store της Apple και του Google Play Store. Το Sideloading αναφέρεται βασικά στα αρχεία πολυμέσων που μπορούν να μεταφερθούν σε ένα smartphone μέσω USB, Bluetooth, WiFi και παρόμοιων μεθόδων.
Σύμφωνα με την Google, σε περιστατικά Android, οι διαδικτυακοί εισβολείς π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss