Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει ένα MacBook Air 15-ιντσών την Άνοιξη του 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, το MacBook Air με τον επεξεργαστή M2 που παρουσιάστηκε στο φετινό συνέδριο WWDC ενδέχεται να είναι μόνο η αρχή, με την Apple να προσανατολίζεται στη διεύρυνση της συγκεκριμένης σειράς φορητών υπολογιστών.

Όπως υποστηρίζεται στο άρθρο του Bloomberg, η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο MacBook Air την Άνοιξη του 2023 το οποίο θα διαθέτει οθόνη 15 ιντσών. Όμως στα σχέδια της εταιρείας φαίνεται να περιλαμβάνεται και το λανσάρισμα ενός φορητού υπολογιστή με οθόνη 12 ιντσών που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.
Στο ίδιο άρθρο επίσης γίνεται λόγος για το λανσάρισμα αναβαθμισμένων φορητών υπολογιστών MacBook Pro με οθόνες 14 ιντσών και 16 ιντσών στα τέλη του 2022 που θα ενσωματώνουν επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max. Ενδέχεται ωστόσο η κυκλοφορία τους να καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2023. Ο νέος επεξεργαστής M2 Max αναμένεται να προσφέρει έως 12 πυρήνες για τον επεξεργαστή γενικής χρήσης και έως 38 πυρήνες για τον επεξεργαστή γραφικών, όταν ο σημερινός M1 Max διαθέτει 10 πυρήνες γενικής χρήσης και 32 πυρήνες γραφικών.
Λέγεται ότι η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το MacBook Air με την οθόνη 15 ιντσών από φέτος, ωστόσο ανέβαλε τα σχέδια της για να επικεντρωθεί στο λανσάρισμα του μοντέλου 13 ιντσών που έγινε αυτή την εβδομάδα. Οι πρώτες φήμες για ένα μεγαλύτερου μεγέθους MacBook Air ξεκίνησαν τον Μάρτιο, όταν ο αναλυτής της εταιρείας Display Supply Chain, Ross Young έκανε λόγο για το ενδεχόμενο να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.
Η επιλογή της Apple να λανσάρει ένα μεγαλύτερο MacBook Air δεν αποτελεί πάντως έκπληξη. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο WWDC 2022 ότι το MacBook Air είναι το best-selling …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss