Η Apple επιβεβαίωσε ότι μελλοντικά το iPhone θα διαθέτει υποδοχή USB-C

Καθώς η Ευρωπαϊκή νομοθεσία απαιτεί πλέον όλα τα κινητά που πωλούνται στις χώρες μέλη της να ενσωματώνουν υποδοχή USB Type-C, η Apple επιβεβαίωσε ότι το επόμενο iPhone θα διαθέτει τον συγκεκριμένο τύπο υποδοχής.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εφημερίδας Wall Street Journal, Joanna Stern, για το αν η εταιρεία σκοπεύει να αντικαταστήσει την υποδοχή Lightning με την υποδοχή USB-C, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Μάρκετινγκ της Apple, Greg Joswiak απάντησε: «Προφανώς, θα πρέπει να συμμορφωθούμε. δεν έχουμε επιλογή».
Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Greg Joswiak και τον Αντιπρόεδρο Λογισμικού της Apple, Craig Federighi, στο συνέδριο Tech Live της Wall Street Journal, η Joanna Stern αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία και στη συνέχεια ρώτησε αν και πότε αναμένεται να δούμε την υποδοχή USB-C σε κάποιο iPhone. Στην ερώτηση απάντησε ο Greg Joswiak λέγοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εκείνοι που υπαγορεύουν το χρονοδιάγραμμα για τους Ευρωπαίους πελάτες». Επί του παρόντος, και σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, «όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablets» θα πρέπει να διαθέτουν υποδοχή USB-C έως το «Φθινόπωρο του 2024».
Ο Greg Joswiak αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν η εταιρεία πρόκειται να συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη σύνδεση και στα κινητά που πωλούνται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρόλα αυτά, κατέστησε απολύτως σαφές ότι η Apple δεν είναι χαρούμενη που υποχρεώθηκε νομικά να προχωρήσει σε αυτή τη μετάβαση. Πριν αναγνωρίσει ότι η εταιρεία πρέπει να συμμορφωθε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss