Η Apple προτρέπει τους χρήστες να αναβαθμίσουν στο νέο iOS 15.6 που διορθώνει 39 ευπάθειες ασφαλείας

Η Apple παροτρύνει τους χρήστες iPhone να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, iOS 15.6, επειδή περιλαμβάνει ενημερώσεις κώδικα για 39 ευπάθειες που λειτουργούν σαν ανοιχτά παράθυρα για τους χάκερ για να έχουν πρόσβαση στο smartphone σας.

Οι ενημερώσεις κώδικα προορίζονται για ελαττώματα ασφάλειας της μνήμης, ορισμένα από αυτά εκθέτουν τους χρήστες σε επιθέσεις απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Ενώ άλλες ευπάθειες επιτρέπουν σε κακόβουλα προγράμματα να παρακολουθούν συσκευές, να τερματίζουν την πρόσβαση WiFi και να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud.
Μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS ή του iPadOS 15.6 από την συσκευή σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.
Μαζί με την επιδιόρθωση ευπαθειών, το νέο iOS 15.6 διορθώνει ελαττώματα στο σύστημα, όπως αυτό που δείχνει λανθασμένα στους χρήστες ότι ο αποθηκευτικός τους χώρος ήταν γεμάτος ή πώς μια καρτέλα στο Safari επιστρέφει από μόνη της σε μια προηγούμενη σελίδα.

Υπάρχει επίσης ένα πρόβλημα που κάνει τις συσκευές braille να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν να ανταποκρίνονται όταν ταξινομείται επίσης η πλοήγηση κειμένου στο email, ισχυρίζεται η Apple.
Η Apple σημειώνει ότι όλα τα iPhone που έχουν λειτουργήσει ομαλά στο iOS 14 μπορούν να χρησιμοποιούν το iOS 15, το οποίο περιλαμβάνει το iPhone 6s και όλα τα smartphone που είναι μετά από αυτό.
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό οι δεκάδες ευπάθειες ταλαιπωρούν τις συσκευές, καθώς η Apple …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss