Η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει το iPhone X στην αγορά για να ανακάμψει από τις χαμηλές πωλήσεις

Φέτος η Apple παρουσίασε τρεις συσκευές iPhone, και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Όμως δύο μήνες μετά το λανσάρισμα τους, η εταιρεία βρίσκεται σε μία φάση που αναζητάει τρόπους να «κάμψει» τη χαμηλή ζήτηση για τη νέα της σειρά smartphones. Μάλιστα σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Wall Street Journal έχει σκοπό να… “αναστήσει” το iPhone X.

Η Αμερικάνικη εφημερίδα υποστηρίζει ότι ορισμένοι προμηθευτές της Apple έχουν ξαναρχίσει την παραγωγή του iPhone X, μήνες αφότου η εταιρεία με έδρα το Cupertino, στην California, σταμάτησε να το διαθέτει μέσω των καταστημάτων της. Επιπροσθέτως, η Apple χρειάζεται να αγοράσει συγκεκριμένο αριθμό πάνελ τεχνολογίας OLED από την Samsung για να επανεκκινήσει την παραγωγή.

Στο άρθρο επίσης υποστηρίζεται ότι η Apple είναι πρόθυμοι να προσφέρει επιδοτήσεις σε παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ιαπωνία για να αυξήσει τις πωλήσεις του «προσιτού» iPhone XR. Άραγε θα ξεκινήσει να το πουλάει με μειωμένη τιμή και σε άλλες αγορές;

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η Apple μείωσε τις παραγγελίες εξαρτημάτων των νέων της συσκευών από αρκετούς προμηθευτές, λόγω της ασθενέστερης ζήτησης. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να παραχθούν σχεδόν 70 εκατομμύρια iPhone XR αλλά από ότι φαίνεται ο αριθμός αυτός σήμερα είναι μειωμένος κατά το ένα τρίτο. Πέρυσι, η Apple είχε μειώσει κατά το ήμισυ την παραγωγή του επετειακού iPhone. Η Apple θα αποκαλύψει νούμερα για τις πωλήσεις της μόνο για το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, και από εκεί και έπειτα θα πρέπει να βασιζόμαστε σε εκτιμήσεις αναλυτών για να καταλάβουμε ποια ή ποιες από τις συσκευές iPhone είναι οι πλέον δημοφιλείς.

The Next Web

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss