Η Apple θα χρειαστεί να κάνει το όνειρο του USB-C στα iPhone πραγματικότητα

Ενώ απέχουμε ακόμη αρκετά από τον πρόσφατα εγκριθέντα νόμο που επιβάλλει έναν «κοινό φορτιστή για φορητές συσκευές» που υλοποιείται, σίγουρα φαίνεται ότι (επιτέλους!) δεν υπάρχει διαφυγή για την Apple.

Τέλος η θύρα φόρτισης Lightning!
Εάν ο τεχνολογικός γίγαντας θέλει να συνεχίσει να πουλά τα iPhone και iPad του στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εν λόγω συσκευές θα πρέπει να εξοπλιστούν με θύρες USB Type-C… σύντομα. Αυτό είναι απίθανο να αποτελέσει πρόβλημα για την κορυφαία οικογένεια iPad, το σύνολο της οποίας αναμένεται να υιοθετήσει το καθολικό πρότυπο USB-C το αργότερο φέτος, αλλά τα iPhone εξακολουθούν να χρησιμοποιούν θύρα Lightning και δεν είναι σαφές εάν η Apple σχεδιάζει να το αλλάξει το 2023… ή το 2024.
Δυστυχώς, τόσο η σειρά iPhone 15 του επόμενου έτους όσο και η σιερά iPhone 16 μετά από αυτό θα μπορούσαν (τουλάχιστον θεωρητικά) να κολλήσουν με τη σχεδόν παγκοσμίως μισητή υποδοχή Lightning. Δεν είναι επίσης απολύτως σαφές πώς αυτός ο νέος νόμος μπορεί να επηρεάσει τις προθέσεις της Apple που φημολογούνται εδώ ώστε να αλλάξει την θύρα φόρτισης.
Ίσως κυρίως, είναι σημαντικό να επισημάνουμε το προφανές – οι κανονισμοί της ΕΕ δεν ισχύουν με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή στην πολιτεία (ή σε άλλες περιοχές και χώρες), επομένως και πάλι θεωρητικά, η Apple θα μπορούσε κά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss