Η Apple θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την τιμή του iPhone 14

Η οικογένεια iPhone 13 αποτελείται από το iPhone 13 mini 5,4 ιντσών που ξεκινά από 699 $, το iPhone 13 6,1 ιντσών που ξεκινά από 799 $, το 6,1 ιντσών iPhone 13 Pro, η αρχική έκδοση του οποίου κοστίζει 999 $ και το iPhone Pro Max 13 6,7 ιντσών, το οποίο πωλείται για 1.099 $.

Η φετινή σύνθεση μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Για αρχή, το μίνι θα αντικατασταθεί από το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών. Θα υπάρχει επίσης μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των τυπικών μοντέλων. Φήμες λένε ότι μόνο τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ A16 Bionic. Οι αναφορές δείχνουν ότι η κατασκευή τσιπ έχει γίνει μια δαπανηρή επιχείρηση και ορισμένοι προμηθευτές της Apple σχεδιάζουν να μετακυλίσουν αυτό το κόστος στην Apple.
Σύμφωνα με παλαιότερη αναφορά, αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple έχει κρατήσει το νέο τσιπ για τα Pro μοντέλα της, καθώς με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θα μπορέσει να αντέξει την αύξηση της τιμής χωρίς να την περάσει στους αγοραστές.

Η Intel προτείνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές iPhone 14 θα πρέπει να προετοιμαστούν για αύξηση της τιμής ούτως ή άλλως. Μιλώντας στο βρετανικό πρακτορείο The Sun, ο Dan Ives της Wedbush Securitie …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss