Η Aptiv εξαγοράζει την Intercable Automotive Solutions – FleetNews

Η Aptiv PLC, παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ασφαλέστερη, πιο πράσινη και πιο συνδεδεμένη κινητικότητα, ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία για την απόκτηση μεριδίου 85% της Intercable Automotive Solutions, θυγατρικής της Intercable S.r.l., έναντι 595 εκατ. ευρώ, με την επιφύλαξη των συνήθων προσαρμογών μετά το κλείσιμο.
Με έδρα το Bruneck της Ιταλίας με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη και την Ασία, η Intercable Automotive Solutions είναι πρωτοπόρος στον κλάδο και στις τεχνολογίες κατανομής τάσης υψηλής ισχύος και σύνδεσης υψηλής ακρίβειας. Με εκτιμώμενες πωλήσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ το 2022, η επιχείρηση σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμες λύσεις για τις πλέον σύνθετες προκλήσεις ηλεκτροκίνησης οχημάτων. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει επτά γενιές τεχνολογίας διανομέων υψηλής τάσης, συμπαγή ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα διασύνδεσης κυψελών μπαταρίας και άλλες λύσεις κατανομής τάσης υψηλής ισχύος. Αξιοποιώντας τις εξαιρετικά αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής της Intercable, τον καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων και τις στρατηγικές σχέσεις με βασικούς ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, η Aptiv θα ενισχύσει τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης συστημάτων αρχιτεκτονικής οχημάτων.

“Η Intercable Automotive Solutions είναι ένας εξαιρετικός στρατηγικός συνδυασμός με το τμήμα Signal & Power Solutions της Aptiv», δήλωσε ο Kevin Clark, Πρόεδρος και CEO της Aptiv. “Ο συνδυασμός ενισχύει τη θέση μας ως προμηθευτή πλήρους συστήματος για κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, η διαφοροποιημένη τεχνολογία σχεδιασμού και οι κατασκευαστικές δυνατότητες της Intercable επιτρέπουν μια πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λειτουργία συναρμολόγησης οχημάτων για τους πελάτες μας”.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας», …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss