Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε αφέλειες χωρίς να κουρευτεί – Όλα τα tips για ν’ αντιγράψεις το χτένισμα

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε στο The Masked Singer με κότσο και faux αφέλειες χωρίς να κουρευτεί!

Η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποιεί ultra chic εμφανίσεις στο The Masked Singer του ΣΚΑΪ όπου και συμμετέχει ως κριτής. Τόσο τα outfits της όσο και τα beauty looks της είναι κάθε εβδομάδα inspiring και δίνουν σε όλες μας ιδέες για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Αυτήν τη φορά, η ηθοποιός έκανε το πιο fresh χτένισμα ever – αφέλειες με κότσο- χωρίς όμως ν’ αλλάξει το κούρεμά της.

Θα μου πεις… Μα πώς γίνεται να κάνεις αφέλειες χωρίς να καθίσεις στην καρέκλα του κομμωτή και να κουρευτείς; Κι όμως, γίνεται! Αρκεί να ξέρεις πώς να το κάνεις για να φρεσκάρεις την εμφάνισή σου και να δεις αν τελικά αυτό το κούρεμα θα σου ταιριάζει, σε περίπτωση που αναζητάς μια ανανέωση της εικόνας σου.
Το μυστικό για να αποκτήσεις mermaid hair σαν της Αθηνάς Οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου με αφέλειες
Η Αθηνά Οικονομάκου συνεργάζεται με μια πολύ «δυνατή» ομάδα, η οποία κρύβεται πίσω από κάθε εμφάνισή της στο The Masked Singer. Η καλή της φίλη και στυλίστρια, Νικόλ Παναγιώτου, αναλαμβάνει το outfit της κάθε φορά, η Έλσα Πρωτοψάλτη το μακιγιάζ και ο Νικόλας Βιλλιώτης τα μαλλιά της.

Και αυτήν τη φορά ο Νικόλας… έκανε το θαύμα του και δημιούργησε το τέλειο καλοκαιρινό hair look για την ηθοποιό. Όπως βλέπεις, έφτιαξε έναν sleek, ελαφρώς wet, ψηλό κότσο, ο οποίος κατέληγε στο μέτωπο της Αθηνάς με αφέλειες. Το glam χτένισμα της ηθοποιού ολοκληρώθηκε μοναδικά με smoky eyes και φούξια lip gloss- μακιγιάζ διά χειρός Έλσας Πρωτοψάλτη- και κάπως έτσι η Αθηνά μάς έδωσε το απόλυτο Inspo για τα glam looks του καλοκαιριού.
Πώς θα κάνεις κι εσύ faux αφέλειες
Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, είναι αρκετά εύκο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss