Η Αθηνά Οικονομάκου ξεσπά: «Ντρέπομαι…»

Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα λόγω των πυρκαγιών, προχώρησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου.

Ειδικότερα, δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο με τον κάτοικο από την Αρκαδία, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια προκειμένου να σώσει τον τόπο του και εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο, η ηθοποιός μίλησε «έξω από τα δόντια»

Τι έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram;

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε σε InstaStory: «Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο».

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Αρκαδίας, με δάκρυα στα μάτια, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. Το βίντεο με την καταγγελία του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

“Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο”, ακούγεται να λέει σπαράζοντας ο κάτοικος της Αρκαδίας.

ανάρτηση Οικονομάκου
© Instagram

Το περιστατικό που ανέφερε η Οικονομάκου

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Αρκαδίας, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να καταγγείλει όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, την ώρα που η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του.

Ειδικότερα, ο άνδρας είπε σπαράζοντας: «Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό – Σε διαθεσιμότητα ο Αξιωματικός

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται το εξής: «Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss