Η Balmain και η Estée Lauder δημιουργούν μαζί το brand ομορφιάς «Balmain Beauty»

Μπορεί η φήμη να είχε κυκλοφορήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως πλέον είναι επιβεβαιωμένο :Ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των haircare προϊόντων του, σε συνεργασία με τον αμερικανικό όμιλο καλλυντικών, The Estée Lauder Companies. Εκλεπτύνεται τώρα και στο skincare μέσα από τη δημιουργία της νέας επωνυμίας Balmain Beauty.
Η ιδέα πίσω από αυτό το εγχείρημα; «Να αναπτύξουμε, να παράγουμε και να δημιουργήσουμε από κοινού μια καινοτόμο σειρά προϊόντων ομορφιάς που θα απευθύνονται σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο», αυτό γράφει χαρακτηριστικά το επίσημο δελτίο τύπου που δημοσιοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Κάπως έτσι, λοιπόν, η «Balmain Beauty», είναι το νέο brand καλλυντικών που περιμένουμε με ανυπομονησία, καθώς υπόσχεται εξαιρετικό design και μοναδική τεχνογνωσία.
Αυτή η νέα σειρά – υπό την επίβλεψη Guillaume Jesel, Πρόεδρο Global Brand της Tom Ford Beauty και Balmain Beauty στην The Estée Lauder Companies – θα αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με τον Olivier Rousteing ο οποίος είναι επικεφαλής της καλλιτεχνικής διεύθυνσης από το 2011 και δεν σταματά την ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τη μόδα χωρίς αποκλεισμούς και συνεχίζοντας την κληρονομιά του Pierre Balmain.

«Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η ομάδα Balmain και εγώ διευρύνουμε τα όρια στη μόδα. Είμαστε αποφασισμένοι να αντικατοπτρίσουμε τον τρόπο που η σημερινή ποικιλόμορφη γενιά θέλει να ζει και να ντύνεται. Τονίζει ο ίδιος και συνεχίζει:« Προφανώς λοιπόν, δεν υπήρχε περίπτωση να επεκταθούμε στη βιομηχανίας της ομορφιάς χωρίς να είχαμε βεβαιωθεί ότι είχαμε βρει τον σύντροφο που θα καταλάβαινε και θα μοιραστεί το όραμά μας. Από την αρχή, η Estée Lauder Companies κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζει το ξεχωριστό όραμα της Balmain και τον στόχο μας να διαταράξουμε το παγκόσμιο πρότυπο ομορφιάς κύρους».
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, τα (καλά) νέα έχουν κοινοποιηθεί ευρέως στα κοινωνικά δίκτυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss