Η Black Friday ξεκίνησε και η NOVA δίνει δώρο τρεις μήνες σε όλα τα EON προγράμματα

Η EON σηματοδοτεί χωρίς αμφιβολία μια νέα εποχή για την ελληνική τηλεόραση και η NOVA εκτοξεύσει τη Black Friday με μία συγκλονιστική προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες , κάνοντας δώρο τους τρεις πρώτους μήνες σε όλα τα προγράμματα.

Η EON, η καινοτόμα πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης, σηματοδοτεί χωρίς αμφιβολία μια νέα εποχή για την ελληνική τηλεόραση.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι πως επιτρέπει με ευκολία να δει κανείς όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από όποια συσκευή επιθυμεί.

Με λειτουργικό σύστημα Android TV, η EON είναι εξαιρετικά εύχρηστη, αφού διαθέτει το ίδιο interface και ομαλή πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για TV box, εφαρμογή Smart TV, browser, smartphone ή tablet.

Η Black Friday είναι εδώ και οι προσφορές της NOVA ξεπερνούν κάθε φαντασία. Κι αυτό γιατί φέτος προσφέρει τους τρεις πρώτους μήνες δωρεάν σε όλα τα οικιακά προγράμματα τηλεόρασης, Internet και τηλεφωνίας.

Η εμπειρία απογειώνεται με ασύλληπτες ταχύτητες internet και απεριόριστη επικοινωνία, Live και On Demand περιεχόμενο με επικές αθλητικές διοργανώσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών για όλη την οικογένεια, δημοφιλείς σειρές, ψυχαγωγικά shows, ντοκιμαντέρ, μουσική, καθώς και συναρπαστικό περιεχόμενο για παιδιά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ρίξεις μία ματιά στα πακέτα που ισχύει η προσφορά και να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα σε σένα, “κερδίζοντας” τους πρώτους τρεις μήνες δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει για τα πακέτα:

Με μόλις 28 ευρώ τον μήνα μπορείς να έχεις σταθερό με απεριόριστες κλήσεις και Internet έως 24 Mbps, δωρεάν αναγνώριση κλήσεων και ψηφιακές ευκολίες, δωρεάν κλήσεις προς εθνικά κινητά 120′, 75 (49 HD) κανάλια με ταινίες, σειρές, παιδικά ντοκιμαντέρ, αθλητικά, ενημέρωση, μουσική για όλη την οικογένεια.

Παράλληλα, όπως ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα πακέτα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω εφαρμογής EON από Smart TV και συσκευές Streaming, Smartphones, Tablets και PC/Mac.

Η Black Friday ξεκίνησε και η NOVA δίνει δώρο τρεις μήνες σε όλα τα EON προγράμματα

Για να έχεις όλα τα κανάλια της NOVA χωρίς περιορισμούς, το συγκεκριμένο πακέτο είναι το ιδανικότερο για σένα και το οποίο μπορείς να ενεργοποιήσεις με 25.30€ τον μήνα.

Έτσι, θα μπορείς να απολαμβάνεις εννέα αθλητικά κανάλια και 87 (61 HD) με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, αθλητικά, ενημέρωση, μουσική.

Η Black Friday ξεκίνησε και η NOVA δίνει δώρο τρεις μήνες σε όλα τα EON προγράμματα

Με την προσφορά Fiber 100 απολαμβάνεις ασύλληπτες ταχύτητες Internet έως 100Mbps, απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά Ελλάδος, ενώ δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στο τέλος ενεργοποίησης. Κι όλα αυτά με μόλις 26€ τον μήνα.

Η Black Friday ξεκίνησε και η NOVA δίνει δώρο τρεις μήνες σε όλα τα EON προγράμματα

Αυτό που θέλεις είναι ασύλληπτες ταχύτητες Internet με οπτική ίνα στο σπίτι 200Mbps για να σερφάρεις κάθε στιγμή γρήγορα και αξιόπιστα, αλλά κι απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά και κινητά;

Τότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις το πακέτο Fiber 200 με 33€ τον μήνα.

Μπες στο www.line4you.gr και βρες την πιο συμφέρουσα για εσένα προσφορά!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss