Η Cameron Diaz επιστρέφει μερικά χρόνια μετά την απόσυρση της με νέα ταινία για το Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Cameron Diaz, η οποία μετά το μεγάλο μπαμ στο Mask με τον Jim Carrey είχε πολλές μεγάλες επιτυχίες, ανακοίνωσε πριν μερικά χρόνια την απόσυρση της, ωστόσο πλέον 8 χρόνια μετά την τελευταία της ταινία (το remake του Annie), επιστρέφει.

Η 49χρονη ηθοποιός επιστρέφει για την νέα ταινία Back in Action μαζί με τον Jamie Foxx (με τον οποίο έπαιξε και στην τελευταία της), ο οποίος ανακοινωσε την επιστροφή της Diaz με ένα tweet στο οποίο συνομιλούν και κάνει… guest εμφάνιση του Tom Brady.
O Foxx δήλωσε στην συνομιλία: «Cάμερον ελπίζω να μη θυμώσεις που ηχογράφησα αυτό, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε έναν GOAT για να φέρω πίσω μιαν άλλη GOAT. Η @CameronDiaz κι εγώ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ – με νέα ταινία μας στο @NetflixFilm. Η παραγωγή ξεκινά αργότερα φέτος». Η ηθοποιός απάντησε: «Νιώθω ενθουσιασμένη, όμως δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, καταλαβαίνεις;».
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Seth Gordon και σενάριο του Brendan O’Brien (“Neighbors”), χωρίς να ξέρουμε περισσότερα.

Cameron I hope you aren’t mad I recorded this, but no turning back now. Had to call in the GOAT to bring back another GOAT. @CameronDiaz and I are BACK IN ACTION – our new movie with @NetflixFilm. Production starting later this year!! 🦊🐐 pic.twitter.com/vyaGrUmbWb
— Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) June 29, 2022

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss