Η Continental υποστηρίζει την Sono Motors – FleetNews

Η Continental συνεργάζεται με την γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλιακής κινητικότητας Sono Motors για ανάπτυξη του αυτοφορτιζόμενου ηλεκτρικού αυτοκινήτου Sion, το οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί στη Φινλανδία το δεύτερο εξάμηνο του 2023.
Το τμήμα Continental Engineering Services (CES ) προμήθευσε την Sono Motors με εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων και ειδικών συστημάτων. Τα οχήματα της γκάμας θα είναι εξοπλισμένα με προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και λογισμικό διαχείρισης ροπής, ελέγχου κλιματισμού και ενέργειας, φόρτισης και θερμικής διαχείρισης του συστήματος κίνησης.
Η Continental συνεργάζεται με τη Sono Motors από το 2018 για τον ηλεκτροκινητήρα 120 kW του Sion, την μονάδα ελέγχου προτύπων οχημάτων, το σύστημα ελέγχου αμαξώματος και αερόσακων. Το Sion διαθέτει 456 ηλιακά κύτταρα ενσωματωμένα στο αμάξωμα και φορτίζουν την μπαταρία του, προσθέτοντας στο αυτοκίνητο κατά μέσο όρο αυτονομία 112 χλμ την εβδομάδα.
Η Continental υποστηρίζει τη Sono Motors επί τέσσερα χρόνια. Εξαρτήματα της Continental, που έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένως και ειδικά συστήματα της Continental Engineering Services υποστηρίζουν νέες εταιρείες, όπως η Sono Motors, να καθιερωθούν στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας. «Δουλεύοντας με έναν έμπειρο συνεργάτη όπως η Continental, έχουμε σημειώσει ταχεία και σαφή πρόοδο. Η Continental συμμερίζεται τον ενθουσιασμό μας νέων προσεγγίσεων στην ανάπτυξη οχημάτων και μας υποστηρίζει στην ασφαλή καταγραφή αναγκών των πελατών μας», αναφέρει ο Laurin Hahn, CEO και συνιδρυτής της Sono Motors.
Η σημερινή γκάμα οχημάτων Sion είναι εξοπλισμένη ή πρόκειται να εξοπλιστεί με τα ακόλουθα συστήματα: ειδικό σύστημα ADAS, με κάμερα πολλαπλών λειτουργιών, ραντάρ μεγάλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss